Aquest nou curs pot sortir més econòmic anar en cotxe a estudiar o treballar fora de Roses

Compartir Cotxe

Ara que comença el nou curs cal recordar que a Roses podem ‘Compartir Cotxe’

Compartir CotxeEl ple ordinari del mes de setembre del 2015 l’Ajuntament de Roses va aprovar una moció per tal d’afavorir la mobilitat sostenible, és a dir, disminuir la contaminació i el consum energètic produït pels vehicles privats i l’ús racional d’aquests. Dos objectius que es poden aconseguir compartint el nostre vehicle, que és en definitiva del que tractava la proposta.
I al mes d’abril després de complir tots els requisits necessaris, el consistori rosinc va poder impulsar la plataforma on-line ‘Compartir Cotxe’.

Un servei facilita el contacte entre persones interessades a compartir el vehicle privat a l’hora de fer un desplaçament.

Com funciona?
Mitjançant aquest servei  podeu veure on-line les persones que estan inscrites per fer un viatge semblant al vostre. A través del correu electrònic us podreu posar en contacte amb elles.
Veureu quines són les seves preferències, si disposen o no de cotxe, el motiu del viatge, i tot un seguit de dades per fer més fàcil la trobada de companys i companyes de viatge. Podreu deixar un missatge electrònic a aquelles persones que considereu que són adients per compartir un mateix viatge. Tot de manera immediata i sense intermediaris.

Així que si aneu a treballar, per exemple, i feu servir sempre un mateix recorregut podeu buscar persones amb qui compartir el cotxe.

El mateix es podeu fer, evidentment, si heu de viatjar per anar a estudiar.
Però com no tot és treballar i estudiar, si feu viatges esporàdics o no regulars, ja sigui a altres ciutats o fins i tot a l’estranger, aquí també podeu trobar persones interessades a compartir les despeses del viatge.
En definitiva, si voleu fomentar la mobilitat sostenible i estalviar-vos uns calerons accediu a ‘Compartir Cotxe’ per a anar a altres destins.