Assegureu-vos que podeu votar el 25-N consultant el cens a l’Ajuntament de Roses

Des d’ahir 8 d’octubre, i fins el proper dilluns 15 d’octubre, es pot consultar a Roses el cens electoral de les properes eleccions al Parlament de Catalunya que se celebraran el 25 de novembre. Les consultes es poden realitzar a les oficines del Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC), de dilluns a divendres de 9 a 14 h, prèvia presentació del DNI original.

Durant aquest mateix període poden presentar-se també les reclamacions oportunes per a la rectificació de dades incorrectes o possibles errors que figurin en el cens. Les llistes també es poden consultar a través d’internet (amb certificat digital).

L’Ajuntament recorda a la ciutadania que la inclusió en les llistes del cens és un requisit indispensable per a poder exercir el dret de vot en les eleccions al Parlament del dia 25 de novembre. S’aconsella especialment que facin la consulta sobre la seva inclusió en el cens les persones que s’hagin empadronat a Roses, o que hagin modificat les dades de la seva inscripció en el padró, durant el darrer any.