Atletes rosincs deixen el pavelló ben alt a la Trail de muntanya ‘Trepijta Garrotxa’

Vila de Roses
Els 6 atletes de Roses que van participar a la Trail de muntanya ‘Trepijta Garrotxa’

Un total de 5 atltetes de Roses van disputar dissabte aquesta Trail de muntanya, i un d’ells, Xavi Llamas, guanya a la categoria de Veterans

La ‘Trepitja Garrotxa’ és una cursa de muntanya dividida en diferents distàncies. L’Ultra, de 84 km, la Trail de 53 i dues més de 23 i 13 quilòmetres respectivament.

I 5 atletes de Roses es van desplaçar dissabte fins la comarca garrotxina, concretament a la població d’Oix, per prendre part en la Trail de 53 km amb un desnivell positiu de 2.900 metres que la pluja la va convertir en una cursa plena de fang.
I els atletes rosincs no ho va fer malament, gens. Al contrari, perquè un d’ells, en Xavi Llamas, es va quedar a un pas del podi absolut en creuar la línia d’arribada en quarta posició, amb un temps de 6 hores, 5min el que li va valdre per quedar campió a la categoria de Veterans.
Dani Navarro va entrar en 16ª posició, novena de veterans en fer els 53 quilòmetres en 7 hores i 6 minuts. Juan José Velasco va quedar 32è classificat absolut i 17è de veterans amb 7 hores i 59 minuts.
Per la seva part, Blas Balladares va entrar a meta en el lloc 52 i 25è de veterà amb un temps de 8 hores i 56 minuts. I per últim, en Satur Flor va quedar en la 61ª posició absoluta i 31ª de Veterans en invertir un temps de 9 hores i 13 minuts.

Cal destacar que la ‘Trepitja Garrotxa’ és una cursa solidària, ja que tots els beneficis es destinen a projectes de recerca mèdica infantil a l’Hospital de la Vall d’Hebron, especialitzat en malalties infantils, gràcies a la col·laboració́ de la Fundació́ Albert Bosch i NOEL Alimentària, patrocinador de la prova.