El Base Roses organitza un Campus de Futbol Platja

I Campus Futbol Platja Vila de Roses

És el primer Campus d’aquesta modalitat de futbol  que portarà a terme el Base Roses C.F. a la platja de La Punta

I Campus Futbol Platja Vila de RosesEl club de futbol Base Roses C.F. ja té fa anys que organitza, any rere any, un Campus de Futbol, que sota el nom de ‘Vila de Roses’ va encetar al 2013. Una iniciativa lúdica, esportiva i educativa que enguany ha arribat a la seva cinquena edició.

I durant aquestes cinc edicions, tot l’estament directiu, tècnic i esportiu del Base Roses, han agafat la suficient experiència per oferir un nou Campus. Però, aquest, diferent al futbol 11, i que té més a veure amb un dels esports estrella de Roses durant l’estiu: el futbol platja.

Un Campus de Futbol Platja ‘Vila de Roses’ que “es portarà a terme durant els mesos de juliol, agost i la primera quinzena de setembre, adreçat a nens i nenes d’entre 5 i 16 anys, i que es portarà  a terme durant mitja jornada, és a dir, de les 9 del matí fins l’1 del migdia”, ha afirmat el directiu del Base Roses C.F., Josep Mª Martínez.

L’organització d’aquests Campus de Futbol Platja té com a objectiu “poder donar als joves de Roses una oferta esportiva coordinada per professionals del futbol amb experiència en aquesta modalitat de platja”, ha assenyalat Martínez.

Una campus es desenvoluparà a la platja de La Perola (ara anomenada platja de La Punta) i que estarà coordinat per l’entrenador del primer equip del Base Roses, Napo Cayuela.