Campionat de FutVòlei a Empuriabrava organitzat per una empresa de Roses

FootVolley WaveClub Open 2015

DH Sports, empresa de Roses especialista en esdeveniments esportius organitza un campionat de FutVòlei
FootVolley WaveClub Open 2015El FootVolley o el Vòlei jugat amb totes les parts del cos menys les mans és un esport originari de Brasil. Fa uns any es van celebrar campionats de futvòlei a les platges de Roses, “concretament es van jugar dos tornejos i, ara, des de DH Sport volem tornar a introduir aquest esport a les nostres platges”, ha afirmat Dani Haro, gerent d’aquesta empresa de Roses especialitzada en l’organització d’esdeveniments esportius, com ara el recentment finalitzat campionat local Vòlei Platja Vila de Roses, que ha estat un èxit en quant a participació.

Aquest campionat de FutVòlei, que porta per nom FootVolley WaveClub Open 2015 perquè es jugarà a les instal·lacions del Windoor WaveClub d’Empuriabrava.
El preu de la inscripció és de 20 euros que inclou un pack de benvinguda i la possibilitat de guanyar uns premis més que suculents. Per exemple, la parella guanyadora tindrà un vol gratuït al túnel de vent Windoor, i el finalista podrà gaudir de l’experiència ‘SkimPool’.

Cal destacar que tots els participants i els seus acompanyants podran degustar un menú especial, que consistirà en una barbacoa més beguda al preu de 10 euros.

Les inscripcions es poden a fer les instal·lacions del WaveClub, o bé mitjançant el mail a reserve@windoor-waveclub.com.

Cal destacar que es un campionat dirigit a jugadors de majors de 18 anys