Can Cairó té cura de la tradició gastronòmica i de l’elaboració artesanal durant els dies de Pasqua

L’elaboració que fa la Pastisseria Can Cairó dels productes típics de Setmana Santa no només és una expressió del nostre patrimoni cultural, sinó també de la nostra identitat com a empordanesos

30 anys d’experiència com a mestre pastisser avalen la feina de Santi Buscató al capdavant de la Pastisseria Can Cairó de Roses. El seu objectiu és satisfer els gustos més exigents, oferint un producte artesanal i de qualitat.

I ara que arriba la Setmana Santa, surt a relluir l’afecte que sent Buscató per la seva professió. Sinó, no s’entendria que passés entre hora i mitja i dues hores per elaborar, artesanalment, una a una les Mones de Pasqua o els pastissos, que guarneix amb les més tradicionals figures de xocolata, com les més actuals i famoses entre el públic infantil.

Cada pilota de futbol, cada camaleó, cada granota, entre d’altres animals i figures que s’han preparat a Can Cairó per Dilluns de Pasqua, no només representa un tros de xocolata, sinó un veritable homenatge que fa el mestre pastisser, Santi Buscató, a l’elaboració artesanal.

Amant de les tradicions i del producte proximitat, a més de les típiques Mones de Pasqua, a Can Cairó elaboren els Brunyols de l’Empordà com no ho fan en cap altre lloc, perquè estan fets amb la seva pròpia recepta. Tothom que ha tastat els brunyols de Can Cairó saben de què parlem, com també ho saben els que han degustat les riquíssimes rosquilles que fa en Santi.

A la pastisseria Can Cairó, la passió està en preservar les tradicions gastronòmiques al llarg de l’any, i un exemple és dona ara, durant aquests dies de Setmana Santa, on tot el que elaboren forma part del nostre patrimoni cultural, a la vegada que és una expressió viva de la nostra identitat empordanesa.

Identitat catalana, tradició i artesania hem trobat, trobem i trobarem sempre a Can Cairó.

Exit mobile version