Mes de paraules

Captar i retenir talent i la sostenibilitat, eixos del cinquè Girocamping PRO

Girocamping PRO
Imatge de la 4ª edició de Girocamping celebrada l'any passat al Teatre El Jardí de Figueres

La cinquena edició del Girocamping PRO se celebrarà el 28 de setembre al Teatre Municipal de Lloret amb experts de primer nivell i amb una trentena d’empreses participants

Captar i retenir talent i la sostenibilitat, són dos dels principals eixos del cinquè Girocamping PRO, el Congrés Professional del turisme i càmping, que se celebrarà dijous 28 de setembre, al Teatre Municipal de Lloret. El Congrés, organitzat per l’Associació de Càmpings de Girona, està adreçat als professionals del món del càmping i del turisme en general. Es comptarà amb una trentena d’empreses  participants i es duran a terme activitats de networking.

La inauguració del Girocamping PRO tindrà lloc a les 9:30h. A les 10h s’anunciaran les línies principals d’un estudi que s’està fent sobre un recull històric dels 70 anys de càmping a Catalunya, a càrrec de la doctora Dolors Vidal, de la Universitat de Girona (UdG). Durant les primeres hores de la jornada s’han previst diverses ponències sobre qüestions de gran interès per al sector turístic com són l’encaix entre l’oferta i la demanda de professionals, el talent com a valor diferencial de negoci i l’ecocertificació en establiments turístics.

La taula rodona “El match al sector turístic: l’encaix entre l’oferta i la demanda de professionals”, a les 11:30 hores,comptarà amb la participació del professor de la Facultat de Turisme de la UdG, el doctor José Antonio Donaire; Jaume Dulsat, Tourism & Hospitaly Leader a Eurofirms Group; Marta Prat, responsable de qualitat i recursos humans del Grup Sènia; i la doctora Maria Abellanet, presidenta del CETT_UB i del CETT Fundació. La ponència sobre “El talent com a valor diferencial de negoci”, anirà a càrrec de Javier de Diego, Corporate and Career Services Director del CETT.

Una altra de les taules rodones destacades de la jornada porta per títol “Parlem d’ecocertificació en establiments turístics? Del nice to have al must be”,a les 13:30 hores, organitzada juntament amb Llagosnet (patrocinador oficial de l’Associació de Càmpings de Girona) Hi intervindran Alessandro Gallo, coordinador de projectes a Green Key per Espanya;  Noureddine Mekhfioui, adjunt a direcció al càmping Cypsela-Grup Sandaya; Dolors Gibert, expert suport a Diversey; i Laura Casademont, sales & account manager Internacional a PINCAMP d’ADAC Camping. Està adreçada a agents turístics. 

L’assistència al Congrés és oberta a tothom i gratuïta, només cal portar l’acreditació impresa que es pot descarregar en AQUEST ENLLAÇ.

Premi Jaume Genover i Roig

El Girocamping PRO es clourà amb la Nit dels càmpings gironins, a l’hotel Santa Marta de Lloret, on es farà l’entrega del Premi Jaume Genover i Roig que enguany arriba a la novena edició i reconeix la tasca de les persones que han contribuït amb el seu esforç al posicionament del sector. També s’entregarà el segon Premi Girocamping, en reconeixement al suport al sector.

Sobre l’ACG

L’Associació de càmpings de Girona és la més antiga d’Espanya.  Els  74 càmpings associats ofereixen més de 120.000 places d’allotjament i representen més del 80 per cent dels càmpings de les comarques de Girona.  El total de places d’allotjament de càmpings de la demarcació és de 135.000, una xifra que situa al sector com la primera oferta turística reglada.