Inici Actualitat Càritas Roses busca joves compromesos per fer de voluntaris

Càritas Roses busca joves compromesos per fer de voluntaris

La majoria dels voluntaris de Càritas Roses, en ser població de risc de contagi per la seva edat, han hagut de deixar de fer la seva tasca de voluntariat

Càritas Roses, a causa de la pandèmia de la Covid-19, ha vist augmentada, considerablement, la demanda d’ajuda per part de la ciutadania. Una prova d’això és l’increment de nombre de cistelles de menjar que es reparteixen cada setmana al Centre de Distribució d’Aliments, ja que “si abans repartíem unes 400 cistelles al mes ara estem sobre les 800, i per aquest motiu també hem afegit un dia més a la setmana per donar les cistelles. Abans ho fèiem els dimarts i dijous i ara els dimecres”, ha afirmat el president de Càritas Roses, Enric Ferré.

I el Centre de Distribució d’Aliments, com tots els projectes que tira endavant l’entitat humanitària es fan possible gràcies al voluntariat. Voluntaris que, en la seva majoria, són gent gran, per tant, en la situació actual amb la pandèmia “són persones d’alt risc de contagi i no poden desenvolupar la seva tasca de voluntariat com ho feien abans, i per aquest motiu necessitem gent jove com a voluntaris per poder, així, continuar preparant i repartint les cistelles de menjar sense problemes als més necessitats”.

Totes dues variables, l’augment de demanda d’ajuda i l’edat dels voluntaris de Càritas Roses, ha provocat que la seva xifra de voluntariat hagi baixat considerablement, per tant des de l’entitat humanitària fan una crida per a que la gent joves s’ofereixi  com a voluntària, destacant Ferré que “quan més voluntaris hi hagi menys temps hauran de dedicar, ja que la feina es podrà dividir entre moltes més persones”.

Els interessats en donar un cop de mà als que més ho necessiten a Roses podeu trucar al telèfon 972 15 35 86 o enviar un mail a roses@caritasgirona.cat.

Exit mobile version