Fira de la Rosa de Roses

Celebren el seu 25è aniversari com a colla de Carnaval anant-se a l’Infra-Món

Salvar al món de la bèstia convertits en Guerrers de l’Infra-Món és el que faran els membres de la colla del Tech pel Carnaval de Roses d’enguany

Carnaval de Roses
Per ser Guerrers de l’Infra-Món tenen una apariència bastant humana aquests integrants de la colla del Tech, oi?

La colla del Tech va viatjar per Austràlia al Carnaval de l’any passat a bord Priscil·la, la reina del desert. S’ho van passar d’allò més bé, ja que alguns membres de la colla van poder treure la personalitat amagada que portaven dins, de l’armari. Personalitat, per cert, que ja no han tornat a amagar. Els integrants d’aquesta colla dels quals parlem saben de sobra que és cert el que estem dient (ho sentim, però ho havíem de dir).

Però, deixem darrera Austràlia i aquelles fantàstiques aventures (quins records, eh?, golfus), perquè, de fet, la colla del Tech ja ho ha fet, ja ha marxat d’allà. “Sí, hem deixat el continent d’Oceania, i per celebrar el nostre 25è aniversari com a colla del Carnaval de Roses viatjarem a l’infern”, ens ha explicat el cap de colla, Simon Rodríguez. Explicacions que, per cert, no l’hem demanat, nosaltres només volem saber de què van disfressats.

“De Guerrers de l’Infra-Món”, va dir en Simon llegint-nos el pensament.
I perquè per celebrar una efemèride tant assenyalada se’n van a l’infern i no al Carib com faria qualsevol persona normal i corrent?. “Per salvar al món, ja que anirem a l’infern per veure si podem dominar a la bèstia de tres caps abans que arrasi la terra”, va explicar Rodríguez.
Que bona gent, eh!, volen salvar al món de les gargamelles de la bèstia de tres caps…

A veure, tres caps si que en té, perquè ho hem vist, però anomenar bèstia al que vam veure ens sembla una mica exagerat. Si ho deixem en bestieta seria més coherent. No és que sigui de la mateixa grandària que el yorkshire de la nostra cunyada, ja que és molt més gran, sí, però trobem exagerat que en Simón l’anomeni bèstia en el sentit de gran, d’enorme. No volem que ningú d’aquesta colla s’ofengui, però és que hi ha coses que quan no són, no són!

Dit això, a la carrossa de la colla del Tech anirà “un guerrer que escenifica que surt de la seva cova i que és el que ha de controlar a la bèstia (bestieta), va afirmar el cap de colla.

La colla del Tech posa Barraca per la Festa Major, “la qual, amb els guanys que fem, ens ajuda en tot, ja que invertim tots els diners en poder fer la disfressa i decorar la carrossa”, va assenyalar en Simón. Tot això, com totes les colles, els membres de la del Tech aporten una quota “de 100 euros els adults i 80 els menors, ja que la diferencia fins arribar als 200 € reals que ens costa la carrossa i la disfressa la subvenciona la Barraca de la Festa Major”.

I amb aquests 100 euros els Guerrers de l’Infra-Món menjaran i beuren durant els quatre dies fins afartar-se, ja que per salvar al món necessitaran de molta energia.

I entre aquests gairebé cinquanta guerrers que es afartaran de menjar i beure per salvar la humanitat hi seran les nenes Alba Fransoy i Laura García, i els benjamins Sergi Rodríguez i Unai Ruiz, els quals ajudaran als seus pares i mares a salvar primer a tots els rosincs i després a la resta del món. “Nosaltres el que farem serà ballar molt per gaudir molt i guanyar el premi”, van dir.
Ben fet, que lluitin els grans.

Tot i que l’arròs de dilluns també entra amb aquests 100 euros, cal a dir, però, que no així la fideuada de dimarts, “que cadascú se la mengi a casa”, va dir Simón.

Sentència d’un Guerrer de l’Infra-Món.