Suquet de peix de Rose

Centenars de joves participen a la VII Trobada Comarcal d’Entitats Juvenils

Trobada Comarcal d’Entitats Juvenils
Més de dos centenars de joves van participar a la VII Trobada Comarcal d’Entitats Juvenils

La VII Trobada Comarcal, celebrada el passat dissabte a Vilamalla, va comptar amb la presència de la coordinadora territorial de Joventut, la rosinca Agnès Fàbregas

Trobada Comarcal d’Entitats Juvenils
Més de dos centenars de joves van participar a la VII Trobada Comarcal d’Entitats Juvenils

L’àrea de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Empordà juntament amb l’Ajuntament de Vilamalla i l’Associació Joves Vilamallenks, amb el suport de la Diputació de Girona, va organitzar dissabte passat, la setena Trobada comarcal d’entitats juvenils. La tradicional fira d’entitats va aplegar aquest any un total de 26 associacions i 8 espais joves de tot l’Alt Empordà. Es va muntar a davant mateix del pavelló de Vilamalla des de les 15 hores i fins a mitjanit. Tot i el temps, la trobada es va realitzar amb èxit i va esdevenir una magnifica oportunitat per a donar a conèixer la tasca de les associacions de la comarca, i fer xarxa entre els joves associats.

Entre les activitats que es van programar destaca l’Apocalipsi Zombi, una gimcana ambientada en un escenari tràgic, on els participants havien de superar diferents proves. En aquest joc hi van participar més de 200 joves de diferents municipis de l’Alt Empordà. A continuació hi va haver l’entrega de premis a càrrec de l’alcalde de Vilamalla, Carles Álvarez, la coordinadora territorial de joventut, la rosinca Agnès Fàbregas, i el conseller comarcal de Joventut, Alfons Vilà.

Tot seguit, es va celebrar un espectacle de foc a càrrec dels Senyors del Foc de Castelló d’Empúries va donar lloc a les activitats organitzades per les entitats a la zona dels estands. Hi van participar unes 400 persones que van poder gaudir d’activitats com l’elaboració d’un puzle gegant, exhibicions de dansa, jocs, tallers, xanquers, guerra de coixins, dibuixos i batukada, fins que la pluja va fer acte de presencia. Després del ruixat es va passar directament al Pavelló del pànic, ja que altres activitats com l’exhibició de Dance, els castells o l’actuació d’Excalibur van ser suspeses per la pluja.