Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

Ciutadans Roses qüestiona que l’Ajuntament multi a Tramuntanets per no haver publicitat en xarxes una ajuda

Ciutadans Roses
La regidora de Ciutadans a l'Ajuntament de Roses, Maribel Machado

“Estan sancionant una entitat d’ajuda a la inclusió per no haver fet publicitat de l’Ajuntament en les seves xarxes”, ha assenyalat la regidora de Ciutadans Roses, Maribel Machado

La regidora de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Roses, Maribel Machado, ha mostrat la seva indignació per la sanció de 75€ que l’equip de Govern ha imposat a l’Associació Tramuntanets per no haver publicitats en les seves xarxes socials que havien rebut una subvenció de 23.000 euros per a l’organització d’un casal d’estiu per a nens amb discapacitat durant l’any 2019. “Els és igual que aquesta entitat, formada per voluntaris i dedicada a la integració de nens amb discapacitat, faci una tasca encomiable, el que els preocupa és no sortir a la foto i estan multant a una entitat d’ajuda a la inclusió únicament per no haver fet publicitat de l’Ajuntament”, ha explicat Machado.

La regidora ha considerat “indignant” l’actitud del govern local amb “l’única associació sense ànim de lucre que existeix a l’Alt Empordà que lluita tot l’any per la inclusió, des de fa més de 13 anys, organitzant activitats, casals d’estiu, sopars benèfics o sortides amb voluntariat”. És més, Machado ha criticat aquesta “desconsideració” del Govern municipal envers l’associació quan precisament Tramuntanets “està oferint una ajuda especial als pares i mares de Roses als quals l’Ajuntament no els està donant cap opció perquè puguin portar els seus fills petits a un casal d’estiu adaptat per a persones amb discapacitat”.

Machado s’ha ofert a pagar la multa de l’entitat al mateix temps que ha “convidat” a l’equip de Govern a usar aquests diners per a pagar la gasolina dels vehicles dels voluntaris, “i si fa falta poso 25 euros més per a pagar-los la primera quota de soci” de l’entitat. La regidora ha criticat que a l’equip de Govern de Roses “se’ls omple la boca d’inclusió però no fan res, perquè inclusió no és fer-se un selfie un dia a l’any quan venen de visita”, ha indicat Machado.  

Per últim, la regidora ha recordat que l’associació, dirigida de forma altruista per tres dones, durant l’any realitza activitats amb voluntariat i “mai he vist al regidor d’Hisenda ajudar o assessorar l’associació, ni al regidor de Festes ni a la regidora d’Esports pensar en activitats per aquests nens”.