El Club Triatló Roses organitza un Campus d’estiu dedicat als esports i la diversió

El Club Triatló Roses ha previst un Campus d’estiu per a la diversió i formació dels  nens i joves de la Vila

Club Triatló Roses La pràctica de l’esport és fonamental per tenir una bona qualitat de vida. Una pràctica que s’ha d’inculcar des de bon petit de manera divertida i amena per agafar-la com una rutina diària i així arribar a mantenir sempre un bon estat de forma física i de salut. Amb aquesta idea els responsables del Club Triatló Roses organitzen per aquest estiu un Campus que es desenvoluparà del 27 de maig al 9 de setembre.

Un Campus que té com a objectiu “l’aprenentatge de diferents jocs i esports, conèixer l’entorn i les seves possibilitats naturals, conèixer l’entorn i les seves possibilitats naturals, aprendre les tècniques de les diverses activitats motrius, que els nens i joves sàpiguen capaços d’interactuar amb eficàcia en les diferents situacions que presenta l’activitat física, i mantenir una relació socioafectiva amb els altres companys”, ha afirmat Iván Martín, llicenciat en ciències de l’activitat física i l’esport i entrenador superior de natació i triatló, i que serà el responsable del Campus juntament amb Sheila Espinosa, professora d’educació infantil, psicòloga infantil i entrenadora superior de natació.

Està dirigit a nens i joves d’entre 3 i 16 anys, per aquest motiu s’ha dividit en tres grups, el primer, anomenat grup Pop, on aniran els nens i nenes de P3, P4 i P5. Al segon, el grup Dofí, estaran els de 6 a 9 anys, i en el grup Tauró, que a la vegada estarà dividit en 2 subgrups, aniran al A els joves d’entre 10 a 12 anys, i en el B els de 13 a 16 anys.

Nens i joves que podran gaudir “de la practica de diferents esports com ciclisme de BTT, futbol, bàsquet, handbol, vòlei, natació, waterpolo, així com d’altres, a mena de joc, que practicarem a la platja. A més, hi ha previstes la realització de diferents excursions a dos parcs, al Natural del Cap de Creus i a l’Aquàtic d’Aqua Brava”, ha explicat Martín.

El Campus es farà pels matins de 9 del matí fins a les 14 hores, amb la possibilitat d’ampliar tant una hora al començament de la jornada com al final de la mateixa.

El preu del Campus és de 40 € per als socis i 55 euros per als que no siguin socis, assenyalant que si es vol ampliar l’horari són 10 euros més per franja horària, és a dir, si es vol ampliar de 8 a 9 hores, o bé de 14 a 15 hores serien 10 euros de suplement per hora a la setmana.

Places limitades a 40 persones

Els interessats en disposar més informació el director del Campus del Club Triatló Roses es poden dirigir al CAR Jove els divendres de 17:30 a 19:00 hores, on els atendrà el propi Ivan Martín.

Així mateix, si no és possible dirigir-se al CAR, hi ha a disposició un correu electrònic, campusctr@gmail.com, i un telèfon, el 619552609 (Iván), per demanar informació o formalitzar la inscripció.