Fira de la Rosa de Roses

Comunicat de JuntsxRoses en relació a l’inseguretat al barri de La Punta de Roses

El president de l’Executiva Local de JuntsxRoses, Lluís Espada, ha volgut fer públic un comunicat en referència a les declaracions de l’alcalde de Roses, Joan Plana, en la informació relativa al barri de la Punta, publicada per ViladeRoses aquest passat dimarts

En el comunicat, Lluís Espada assevera que:
La Executiva Local de JuntsxRoses lamenta les declaracions de Joan Plana com a alcalde de Roses esmentant-nos en relació a la situació d’inseguretat que pateixen els veïns del barri de La Punta.

Cal que accepti  les crítiques. No és pot desviar l’atenció i buscar la solució mediàtica de carregar contra qui s’ha preocupat de fer públic el problema (que també altres vegades ha criticat la gestió de Junts). Realment el que toca  es donar resposta efectiva i solucions a la problemàtica d’inseguretat que viuen aquests veïns i també molts veïns d’altres zones de Roses. La responsabilitat seva és directe en la seva doble vessant de Regidor de Seguretat i Alcalde.

Ni el que anomena “antiga Convergència” va necessitar ni ara Junts necessita l’ajut de ningú extern per fer sentir la seva veu ni per prendre posicionament en les problemàtiques ciutadanes i intentar solucionar-les.

Que ningú ens emboliqui amb els seus detractors, nosaltres també en tenim però els responem amb obres i fets, sense perdre un minut en atribuir les seves accions a interessos a favor de cap partit, de dretes o esquerres.

Finalment, la reacció i la terminologia emprada en les declaracions referint-se a un soci de govern és absolutament contrària a la primera obligació d’un alcalde de un govern de coalició, que és mantenir un govern cohesionat, amatent als problemes dels ciutadans  i que treballi per el futur de Roses.

Lluís Espada Cantó
President de l’Executiva Local Junts per Roses