Comunicat de la Residència Pi i Sunyer d’avui, 5 de novembre

Residència Pi i Sunyer de Roses
Residència Pi i Sunyer de Roses

El director de la Residència Pi i Sunyer de Roses, Josep Marés, afirma en un nou comunicat que demanarà al Departament de Salut perquè doni el vist i plau per poder tornar a obrir la residència, i començar a rebre visites de familiars de nou

Avui hem tingut els resultats de les PCR que es van realitzar a les persones de la primera planta per ser contactes estrets de positiu.
Tots han resultat negatius i continuen sense símptomes, excepte un positiu, a qui ja se li havia realitzat PCR anteriorment per haver presentat símptomes, i havia donat negatiu. Aquest resident ha estat traslladat a la zona que tenim habilitada com a vermella.
La resta de la planta serà declarada zona verda a partir de dilluns, 9 de novembre, tal i com marquen els protocols establerts pel Departament de Salut.

Pel que fa als residents que ja eren positius (2a planta), i seguint els protocols establerts, demà es realitzarà el test “Elisa” a aquelles persones que encara manifesten algun símptoma, per detectar si han generat anticossos de la malaltia; els que hagin generat anticossos podran anar a zona verda; els que no continuaran en situació d’aïllament una setmana més.

Els residents positius que ja no tenen símptomes, a partir de dilluns es considerarà que han superat la infecció i passaran a zona verda.

Dilluns ens posarem en contacte amb el Departament de Salut perquè ens doni el vist i plau per poder tornar a obrir la residència, i començar a rebre visites de familiars de nou.

Per últim, volem agrair als familiars dels nostres residents la infinita paciència i la fortalesa que han tingut durant tots aquests dies tant complicats, així com les mostres de suport i agraïment que ens han fet arribar des del començament.

Josep Marés
Director de la Residència Pi i Sunyer de Roses