Descarrega’t l’aplicació ‘Roses Smart’ i rep els avisos i informacions oficials de l’Ajuntament

Roses Smart

Roses Smart és una APP per a telèfons mòbils, molt fàcil d’usar, àgil i interactiva

L’Ajuntament de Roses va posar en servei l’any 2017 l’APP ‘Roses Smart’  per a dispositius mòbils, integrada dins el concepte conegut com smartcity (ciutat intel·ligent), amb la qual es va promoure una gestió més avançada dels serveis amb el repte de millorar la qualitat de vida de la ciutadania i dels visitants de la vila, facilitant el seu accés a serveis i continguts d’interès de manera més àgil, personalitzada i geolocalitzada i, un dels aspectes principals,  promovent la seva col·laboració i participació.

Ara, el consistori rosinc recorda que disposeu d’aquest aplicació ‘Roses Smart’, a través de la qual podeu rebre els avisos i informacions d’interès general que l’Ajuntament de Roses difon entre la ciutadania. Si encara no la teniu descarregada al vostre mòbil, us animem a fer-ho per rebre de manera immediata els avisos que es puguin generar durant les properes setmanes entorn a la gestió del coronavirus en el nostre municipi.

Recordeu que, per rebre al moment qualsevol notificació, heu de tenir activades en el vostre mòbil les notificacions push de l’aplicació Roses Smart.