I després de Macaco arribarà a la Ciutadella de Roses el millor blues, jazz i gospel

XXII Festival de Blues, Jazz i Gospel de Roses

Keb Mo, Joan Pau Cumellas & Valentí Moya i The Gourmets Vocal Quartet, al XXIIè Festival de Blues de Roses

Festival de Blues de RosesDivendres inaugurarà Macaco els concerts del Festival Sons del Món a la Ciutadella de Roses. Però, un dia després, dissabte  9 de juliol, el recinte fortificat acollirà als amants del blues, jazz i gospel que assisitiran a la 22ª edició del Festival de Blues de Roses, un esdeveniment que estiu rere estiu dóna tot el protagonisme a la música negra, omplint de ritmes i virtuosisme el recinte monumental de la Ciutadella.

Enguany, les formacions convidades són Valentí Moya i Joan Pau Cumellas Quartet, The Gourmets vocal Quartet  i el tres cops guanyador d’un premi Grammy, Keb Mo. Les entrades (15 €) ja són a la venda a la Ciutadella de Roses.

Amb la seva recuperació l’estiu de 2012, el Festival de Blues de Roses ha tornat a prendre força a la població, on, des de l’immillorable escenari de la Ciutadella, ofereix des de l’any 1993 al públic empordanès i visitant, una vetllada musical que cada any esdevé un autèntic homenatge als gèneres del blues, jazz i gospel, amb la concentració de diferents concerts en un mateix dia i escenari.

Concerts oferts per primeres espases del blues, el jazz, el gospel i el soul.