Detenen un veí de Figueres que portava una bossa plena de munició i una arma de foc

Mossos d'Esquadra
L'arma i munició que portava a sobre el detingut

Els Mossos d’Esquadra van rebre avís de que s’estava produint una baralla i van arrestar l’home per tinença d’armes i explosius

Mossos d'Esquadra
L’arma i munició que portava a sobre el detingut

Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el dia 8 d’agost, a Figueres, un home de 33 anys, nacionalitat francesa i veí del mateix municipi com a presumpte autor d’un delicte de tinença d’armes i explosius.
El passat 8 d’agost, pels voltants de les cinc de la tarda, una patrulla de paisà va ser enviada a l’Avinguda Vilallonga de la ciutat de Figueres ja que s’estava produint una baralla dins un pis. Quan els agents van arribar al lloc, i abans de poder atendre el servei d’avís de baralla, van veure com un home s’enfilava al cim d’una tanca d’uns dos metres amb una cadira i pretenia saltar. A les mans portava una bossa d’esport fosca.

Immediatament els agents el van interceptar i el van identificar. Després d’escorcollar-lo, els mossos van mirar la bossa. Dins hi van trobar una arma de foc, una pistola semi automàtica de 9 mm de color negre amb sis carregadors, i una gran quantitat de munició de diferents calibres per diferents armes de foc.

Per tots aquests motius els agents van comissar les armes i la munició, i l’home va quedar detingut com a presumpte autor d’un delicte de tinença d’armes i explosius.

El detingut, a qui li consten antecedents, va passar el dia 9 d’agost a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.