Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

Deu de 10 de Roses, on la bellesa es pot conjugar amb un xic de festa

Deu de 10
Gaudir d'un còctel mentre et fan un tractament de manicura o pedicura

Deu de 10 de Roses ofereix a les seves clientes una Beauty Party, és a dir, una Festa on la bellesa fa un brindis a passar-s’ho d’allò més bé

Deu de 10
Deu de 10 Beauty Bar el trobarem al c/ Sant Josep nº 10 de Roses

Deu de 10 va obrir les seves portes a Roses el mes de setembre, esdevenint en un nou concepte de saló de bellesa per a qui busca veure’s bé i, alhora, convertir qualsevol moment del dia en un moment especial, garantint una experiència relaxant i de la més alta qualitat.

I parlant de moments especials Deu de 10 ha importat dels centres de bellesa les més grans capitals europees una idea que arrelat allà on es fa: el Beauty Party, una festa de la bellesa que Deu de 10 ofereix en un ambient exclusiu a la teva mida per gaudir amb les teves amigues.

Al teu gust, és a dir, vols una llum tènue mentre sona la teva música preferida, i a l’hora que l’escoltes gaudir d’un còctel?

Doncs Deu de 10 posa tot això al teu abast i algun que altre ingredient més necessari per celebrar una reunió d’amigues, el teu aniversari, o bé un comiat de solter, el que vulguis i el que et vingui bé celebrar… Com un baby shower, per exemple.

I tot, mentre Deu de 10 et fa un tractament per a les teves ungles, tractament tant de manicura com de pedicura.

A més, a Deu de 10 pots triar entre la versió nocturna o matutina. Si és aqueta última i això ho desitges canviaran els còctels pels sucs, el cafè i la rebosteria.

Deu de 10
Gaudir d’un còctel mentre et fan un tractament de manicura o pedicura

Només has de triar l’opció que més t’agradi….

Però espera, que encara hi ha més… Per a les vostres filles.

Necessites organitzar una festa d’aniversari infantil, que sigui original i diferent? Deu de 10 et proposa una celebració única i especial per a la reina de la casa.

Una Mini Beauty Party on les petites homenatjades i les seves amigues invitades gaudiran de valent mentre se’ls hi fan la manicura, o la pedicura amb disseny Nail Art super divertit, i tot en un espai màgic reservat només per a elles.

Viuran un nova experiència on la bellesa es conjugarà amb una mica de festa… Que per a postres podran escollir un dels motius de fantasia del revolucionari sistema de maquillatge amb aerògraf que més els hi agradi.

Deu de 10
Un brindis per la bellesa de les clientes de Deu de 10

Vagis tu al Beauty Party o portis a la teva filla a la Mini Beauty Party et portaràs un record que no serà per a tota la vida. No, perquè voldràs repetir.

No ho dubtis i demana informació a Deu de 10, que el trobaràs al c/ Sant Josep, nº 10 de Roses, tot just al costat de l’Ajuntament.

Aquí us deixem amb un tastet del Beauty Party, un video realitzat per la Productora Almanegra de Roses