Dimecres s’estrena la primera pel·lícula realitzada íntegrament per la gent gran de Roses

Nou Taller de Cinema per a la gent gran

‘L’ocell de plomes blaves’ és el curtmetratge dirigit, produït i interpretat pels avis i àvies de Roses que es podrà veure al Teatre Municipal

Curtmetratge de la gent gran de RosesEl proper dimecres 5 d’octubre, el Teatre Municipal de Roses projectarà l’estrena del curtmetratge ‘L’ocell de plomes blaves’, projecte realitzat pels avis i àvies participants en el taller de cinema programat per l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Roses, els passats mesos d’abril i maig.

L’objectiu d’aquesta formació ha estat aprofundir en com és i quines tasques tenen lloc en el desenvolupament i realització d’una obra de gènere cinematogràfic. Els avis i àvies que han participat en aquest projecte, han pogut conèixer i treballar en cadascuna de les etapes que intervenen en la gravació d’una pel·lícula de petit format, des del guió i la producció, fins a la interpretació, direcció o vestuari.

L’activitat va tenir una durada de 5 setmanes i va ser conduïda per professionals de l’associació Cultural Daus. Segons ha anunciat el regidor de Benestar Social, Marc Danès, “atès l’èxit assolit tindrà continuïtat durant l’any vinent”. El resultat d’aquestes sessions d’intens treball, es podrà veure el proper dimecres, al Teatre Municipal, a les 15.30 hores, en un acte gratuït i obert al públic.