Suquet de peix de Rose

Disponible el calendari fiscal 2023 de l’Ajuntament de Roses

Calendari on s’indica els terminis de pagament dels diferents impostos i taxes d’aquest any, els llocs, vies i formes de pagament, les domiciliacions de rebuts i  les exempcions i bonificacions a cada cas

L’Ajuntament de Roses posa a disposició de la ciutadania el calendari del contribuent previst per aquest exercici 2023, on es recull i detalla tota la informació referent als diferents impostos municipals -IBI, IAE i Impost de Circulació- i taxes, amb indicació de les bonificacions i exempcions aplicables a cada cas.
Està disponible en format digital a la web municipal www.roses.cat, mentre que en format paper es pot recollir en les diferents dependències municipals.

Tota la informació fiscal del municipi corresponent a l’exercici 2023 es troba ja disponible en el llibret editat, en el qual s’indiquen els terminis de pagament dels diferents impostos i taxes que s’aniran succeint al llarg de l’anualitat, així com els llocs, vies i formes de pagament, la informació referent a les domiciliacions de rebuts i a les exempcions i bonificacions a cada cas, per exemple, en els casos de famílies monoparentals i nombroses.

Per facilitar la consulta d’aquest llibret informatiu, enguany s’ha distribuït -a més dels equipaments municipals com SAC, Biblioteca, Oficina de Turisme… -, a nombrosos establiments comercials de la població perquè arribi al major nombre possible de ciutadans i ciutadanes. També es troba disponible en línia, a través de la pàgina web municipal roses.cat.

El regidor d’Economia i Hisenda, Marc Danés, assenyala que “posem a disposició dels veïns i veïnes aquesta guia amb la voluntat de fer-los arribar de manera directa i exhaustiva totes les bonificacions de les taxes i impostos municipals, per tal que puguin gaudir d’aquests beneficis fiscals que hem preparat des de l’Ajuntament”.

El període de pagament fiscal s’iniciarà a Roses el proper 1 de març amb el cobrament de les taxes de parada de taxis, de guals, de cementiri i de senyalització informativa privada a la via pública i amb l’impost de circulació, i s’allargarà fins al 15 de maig. Entre l’1 de juny i el 31 d’agost s’obrirà el període de pagament de l’IBI i l’IAE, així com les taxes de recollida de residus, d’ocupació comercial de la via pública, del mercat setmanal i del mercat cobert.

Pel que fa a rebuts domiciliats, podeu consultar els terminis en el llibret adjunt.