Dues entrades més regala ViladeRoses.cat per veure ara la pel·lícula ‘Lion’ del Cine Ciutadella d’aquest proper dijous

Cine Ciutadella

Si t’agraden les històries reals i emotives endevina el ‘gazapo’ i podràs assistir a la projecció del film ‘Lion’ del Cine Ciutadella totalment gratis acompanyat d’una altra persona

Cine Ciutadella de RosesEs diu, es comenta, es rumoreja que no hi manera més fàcil que anar al Cine Ciutadella de franc que jugant amb ViladeRoses.cat.
I aquesta plataforma digital, que té com a objectiu informar de tot el que passa a Roses i el seu voltant, torna a regalar dues entrades per anar a veure en aquesta ocasió la pel·lícula Lion, que se projectarà aquest dijous, 2 d’agost, al recinte emmurallat de la Ciutadella.

I ja en sabeu el funcionament. Només heu d’endevinar el ‘gazapo’ que hem inserit a la notícia que anuncia la pel·lícula.

Després, només cal fer un comentari al Facebook de ViladeRoses dient la resposta correcta, i el primer, o primera, que l’encerti s’emportarà les dues entrades.

Després, només caldrà anar a l’entrada de la Ciutadella a l’hora de la projecció de la pel·lícula, i només donant el vostre nom i ensenyant el carnet d’identitat, us donaran les dues entrades.

Així, que si us agrada les històries reals i emotives no deixeu perdre l’oportunitat de poder veure la pel·lícula ‘Lion’ del Cine Ciutadella. Una projecció que amb aquest dies de tanta calor s’agraeix poder visionar-la  a l’aire lliure.

Important! — Important!

Hi ha de temps límit per respondre fins demà dimecres a la tarda.

Us volem recordar que si no teniu intenció d’anar no poseu la resposta en el comentari de la notícia al Facebook, per donar així la possibilitat d’anar a algú que sí que estigui interessat en veure la pel·lícula.