Quarta sessió del Cinema a la Fresca de Roses amb el film ‘Lion’

Vila de Roses

D’una emotiva història sobre la tornada a casa d’un Oliver Twist modern tracta el film ‘Lion’, que se projectarà aquest dijous en una nova sessió del Cinema a la Fresca del Cine Ciutadella de Roses

Vila de RosesLa programació del Cine Ciutadella de Roses continua aquest dijous amb la projecció de Lion, un film basat en fets reals que narra la història autobiogràfica de l’home de negocis australià Saroo Brierley, publicada l’any 2013 en el seu llibre A Long Way Home (Un llarg camí a casa).

‘Lion’ explica la vida de Saroo Brierley des que era un nen de tan sols cinc anys, que vivia a l’Índia amb el seu germà major Guddu, la seva mare i una germana menor, i es va perdre en un tren, i en arribar a Calcuta es veu impossibilitat de comunicar-se amb ningú en no saber parlar l’idioma bengalí.
I després d’un llarg viatge acaba sent adoptat per una parella australiana, els qui ho porten a viure a Hobart (Austràlia). Vint-i-cinc anys després, amb l’única ajuda de l’aplicació Google Earth, Saroo intentarà trobar a la seva família biològica.

Tot i que no va guanyar cap, ‘Lion’ va estar nominada a 7 premis Oscar a la millor pel·lícula, al millor actor de repartiment, a la millor actriu de repartiment, al millor guió adaptat, a la millor banda sonora, a la millor fotografia

Apta per a tots els públics.

Cinema + Pícnic

Els assistents poden portar menjar i beguda des de casa, per fer-se el seu pícnic a mida, i llogar gandules al recinte o bé portar cadires plegables o mantes, per fer més còmoda la vetllada.

Informació bàsica

Obertura: 21.30 h
Inici de la projecció: 22.00 h

Entrades

Adults: 5 €

Menors de 12 anys: 3 €

Lloguer gandula: 2 €
Estores gratuïtes amb l’entrada