L’A.E. Roses es guanya la possibilitat de pujar a 2ª Catalana

A.E. Roses

Els jugadors del primer equip de l'A.E. Roses celebren que jugaran la promoció d'ascens a 2ª Catalana

L’A.E. Roses jugarà la promoció a 2ª Catalana contra el Sant Jaume de Lierca

A.E. Roses
Els jugadors del primer equip de l’A.E. Roses celebren que jugaran la promoció d’ascens a 2ª Catalana

Era l’equip que ho tenia més difícil per jugar la promoció ja que no depenia de si mateix, però ho aconseguit. L’A.E. Roses va assolir ahir la plaça per jugar el play-off d’ascens a 2ª Catalana després de guanyar al Bàscara per 2 a 1, i que la Marca de l’Ham empatés al camp del Cabanes. Els figuerencs, que depenien de si mateixos havien de guanyar davant un equip que es jugava no baixar, i van fallar. La classificació reflecteix un empat a 78 punts, però el gol average entre tots afavoreix als rosincs.

L’A.E. Roses, ara fa 3 mesos estava a 7 punts dels dos primers classificats, el Palafrugell i la Marca de l’Ham. Tots dos en tenien 48 punts,i el Roses 41, després de perdre a casa contra el Mont-Ras C.E.
Això va ser al 21 de febrer. Des de llavors, els jugadors dirigits per Gabriel Maragall van guanyar tots els partits fins al final de la lliga.

Tots menys un, que el van empatar jugant al camp precisament del Marca de l’Ham, corresponent a la jornada 29 de la lliga. Després, tots victòries que els poden donar el premi de l’ascens. Una possibilitat que ha fet feliç a tot el club i per suposat al tècnic Gabriell Maragall, que va afirmar que “és l’any que he gaudit més perquè aquest grup de jugadors és espectacular, han crescut en l’adversitat, quan teníem l’equip molt minvant d’efectius a causa de les lesions. Ha estat un grup que ha cregut en assolir el que era el més difícil, accedir al play-off, i per tant tenir el premi de jugar la promoció”, per remarcar Maragall que “a partir d’aquí ja serà de matricula d’honor si pugéssim”. si assolim l’ascens

El capità de l’equip, Edu Sastre, va ratificar les paraules del míster en quant a que els jugadors de l’A.E. Roses formen un grup espectacular, ja que “la clau de poder haver aconseguit la promoció ha estat el bon ambient que hi havia al vestidor, sobretot a la segona part de la temporada, quan ens anàvem quedant sense jugadors per les lesions. Si no hagués estat perquè anàvem tots a una no hauria estat possible assolir el poder jugar la promoció”.

Les lesions s’han intensificat aquesta temporada en la primera plantilla de l’A.E. Roses, ja que, per exemple, alguns dels jugadors van començar la temporada al novembre a l’estar lesionats, mentre que durant el transcurs de la lliga Oscar González, Xavi Fages o Robert Fernández, van caure greument lesionats.

“És un premi pels jugadors”

El president de l’A.E. Roses, Sergi López, es va mostrar “content perquè l’esforç per part de tots ha donat el seu fruit, que és la possibilitat de jugar la promoció”. Tot i això, la directiva de l’A.E. Roses “en cap moment es va marcar l’objectiu de pujar perquè primer està l’estabilitat econòmica del club”, va afirmar López, tot i reconeixent que l’A.E. Roses podrà assumir, en el cas de pujar, el 70% que té de sobre cost jugar a Segona Catalana “la nostra tasca és la formació de nens per a que juguin a futbol, mai és una prioritat estar en una categoria superior”, tot i que reconeix que l’ascens “si assoleix serà un premi merescut per als jugadors i el cost tècnic”.

El club rosinc s’enfrontarà en doble partit, en dates encara per determinar, contra el segon classificat del grup 17 de la 3ª Catalana, el Sant Jaume de Llierca.

Gabriel Maragall entrenarà l’A.E. Roses

Gabriel Maragall, l’entrenador que pot fer tornar a la 2ªCatalana a l’A.E. Roses dirigirà al primer equip la temporada vinent, tant si s’assoleix l’ascens com si no, “la meva paraula va ser renovar per la temporada vinent. Si tot el que hem estipulat amb el club queda ben pactat jo sóc del Roses, i el de menys és la categoria, perquè aquí es porten com en lloc”, va avançar el míster rosinc sense voler desvetllar l’abast de les condicions pactades amb el club.