Suquet de peix de Rose

El Carnaval de Roses passarà a la historia per celebrar un casament abans de la desfilada

Carnaval de Roses 2024
En Ferran Prats i la Marisa Fernández es van casar en plena celebració del Carnval de Roses

Els caps de la colla Scargottins, Ferran Prats i Marisa Fernández, celebren la cerimònia de la seva boda tot just abans de celebrar-se la desfilada del dissabte del Carnaval de Roses

16 anys de nuvis portaven en Ferran Prats i la Marisa Fernández després de conèixer-se durant un Carnaval. Quan portaven 12 festejant van decidir que era el moment d’unir les seves vides de manera legal i deixar de viure en “pecat”. Així que a principis de l’any 2020, poc abans que esclatés la pandèmia, van anunciar que durant el Carnaval de Roses 2021 es casarien.
“Ens vam conèixer durant un Carnaval i volíem casar-nos també durant la celebració de la festa de disfresses”
, van dir els nuvis.
Volíen casar-se el dissabte de Carnaval a l’Ajuntament de Roses i celebrar la cerimònia després a dalt de la seva carrossa, però en ser dies festius durant la festa de disfresses, el consistori està tancat. Així que es va haver de fer oficial el seu enllaç el passat dia 3 de febrer i ahir van celebrar la cerimònia de la seva boda, igualment oficiada pel regidor d’Esports i amic personal d’en Ferran i la Marisa, Miguel Muñoz, i que es va dur a terme, com ho tenien planejat, dalt de la seva carrossa.

I la boda es dur a terme en el moment en que els nuvis van sortir des dins del recinte fortificat on a les portes del mateix els hi esperaven la resta d’integrants de la colla Scargottins, que els van fer un passadís fins la carrossa, on els esperava Miguel Muñoz.

Un cop a dalt, el regidor d’Esports, amb Alberto García i Eva Prats com a testimonis, després de les paraules de rigor va convidar als nuvis a posar-se els anells com a senyal de felicitat infinita, per tot seguit convidar-los “a donar-vos un petó per segellar el vostre amor”.

“Ja està, hem pregat a tots els Deus per a que no plogués, perquè ens ha costat 4 anys casar-nos, primer la pandèmia, després que se’ns va cremar la carrossa, i ara que hi havia previsió de pluja per avui, però finalment no ha estat així i ens hem pogut casar com i on volíem, en una cerimònia dalt de la carrossa en plena festivitat del Carnaval”, van expressar en Ferran i la Marisa.

La boda es va iniciar amb retard perquè hi faltava el “cura”

Normalment, les bodes s’inicien amb retard perquè encara no ha arribat el nuvi, o bé la núvia, però ahir la boda es va haver d’iniciar 15 minuts més tard perquè el “cura”, en aquest cas en la persona del regidor d’Esports, Miguel Muñoz, no hi era. “És que ha tingut un petit problema, i és que després de la festa de divendres a la nit aquest matí no trobava l’Ibubofreno”, va dir en to humorístic Muñoz, ja que en ser un cap de colla havia de deixar enllestida la logística de la seva carrossa abans  per poder sortir a la desfilada d’ahir dissabte, que se celebraria dues hores després.
Miguel Muñoz es va mostrar “molt content” de casar a en Ferran i la Marisa “perquè som amics ja que hem compartit molts anys de Carnaval, hem compartit penes -com l’incendi de la carrossa- però sobretot moltes alegries, i sí, estic content d’haver oficiat el seu enllaç com els volien, en la seva carrossa i durant el Carnaval”.

Després de la boda, el banquet

I com en tota boda que es preï, després de la boda es va celebrar un banquet a la que van degustat tots els convidats més tots els que hi passaven per allà.

Visquin els nuvis!