El departament de Salut confirma el negatiu per coronavirus, per tant, els 3 policies locals de Roses no estan contagiats

No coronavirus Policia Local de Roses

Cap dels membres del cossos de seguretat i dels sanitaris que van intervenir en el servei del treballador accidentat a Canyelles ha resultat contagiat pel coronavirus Covid-19

Quatres dies després de l’accident dels dos treballadors que es van accidentar a Roses en caure un mur i tirar l’andami on estaven pujats, el departament de Salut de la Generalitat ha confirmat a l’Ajuntament de Roses que el treballador que va ser traslladat a aquest centre hospitalari ha donat negatiu a la prova de contagi per coronavirus. Donat el quadre clínic que patia l’home accidentat, el serveis mèdics del Trueta van alertar, en un principi, que podria ser que estigués contagiat per coronavirus, però, que se l’haurien de fer més proves per confirmar-ho.
Per aquest motiu i seguint el protocol del departament de Salut, els tres agents de la Policia Local de Roses van ser confinats a casa a l’espera dels resultats definitius.

Una prova negativa confirmada aquest matí pel propi departament de Salut i que el regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Plana, ha rebut com “una molt bona notícia, i els tres policies, evidentment, ja ho saben i poden fer vida normal com la resta de la ciutadania en el context actual d’estat d’alarma que vivim”.

Així, totes la resta de persones que van intervenir en el servei de rescat del treballador accidentat, bombers, serveis mèdics de l’ambulància i l’helicòpter del SEM, tampoc han resultat contagiats per coronavirus.