Fira de la Rosa de Roses

El Festival Strenes aposta per La Ludwig Band

Aposta que fa l’Strenes després de guanyar La Ludwig Band el premi Talent Gironí i per això els ha programat per actuar a les escales de la Catedral de Girona

Prolífics, virtuosos i desenfadats són els tres adjectius que millor defineixen a La Ludwig Band, la banda emergent que està revolucionant el panorama musical català gràcies a les seves lletres agudes i el seu esperit satíric. Al 2022 van ser els guanyadors del Premi Talent Gironí de l’Strenes i, ara, el festival aposta per ells programant-los a les Escales de la Catedral de Girona, l’escenari més emblemàtic del festival, el dia 3 de maig.

En quatre anys aquests gironins han publicat quatre discos, el més recent és Gràcies per venir, publicat fa un mes. El nou disc que presentaran a l’Strenes potencia l’esperit coral de la banda amb arranjaments que s’eleven cap a sonoritats més roqueres, enfocades al directe, sense deixar de banda les harmonitzacions ordides i delicades. Les lletres segueixen sent el pal de paller de La Ludwig Band i que expliquen histories de personatges vinguts de l’amistat, la feina i l’amor.

Aquest concert se suma als ja anunciats d’Oques Grasses, que estrenaran disc i nou escenari a l’Strenes, el Palau de Fires de Girona; de les estrenes de Guillem Gisbert, que ha exhaurit les entrades dels dos passis a les Escales de la Catedral de Girona, i dels Gossos, que pràcticament han exhaurit les entrades pel primer concert del seu retorn a l’Auditori de Girona; de l’estrena a Catalunya del nou disc de La Fúmiga a La Mirona de Salt; i la presentació del nou disc dels Figa Flawas, també a La Mirona.

Les entrades pel concert de La Ludwig Band s’han posat  a la venda aquesta tarda a les 19 hores al web de l’Strenes.