Fira de la Rosa de Roses

El Grup de Teatre de Roses reestrena aquest cap de setmana l’obra ‘Políticament incorrecte’

Grup de Teatre de Roses
El ministre i la diputada en el moment de trobar-se el mort a l'habitació de l'hotel durant la seva cita amorosa

Degut a l’èxit de públic i que molta gent es va quedar sense veure-la, el Grup de Teatre de Roses torna a portar als escenaris la comèdia Políticament incorrecte

L’argument de Políticament incorrecte s’ha donat al llarg de la història, es dona actualment i es donarà fins que el món sigui món tal i com el coneixem ara.

I l’argument de Políticament incorrecte tracta d’una cita, a l’habitació d’un hotel, entre el ministre d’un partit amb la diputada d’un altre grup polític. Tot i que en aquesta obra, s’afegeix un mort, que és l’únic tret diferencial entre les cites amoroses reals i les de ficció, tot i que no descartem que hagi passat en alguna ocasió a la vida real.

Cal destacar que Políticament Incorrecte és una comèdia d’origen anglès, que en l’any de la seva estrena, allà per l’any 1990, va ser considerat com el vodevil més original, sorprenent i, sobretot, divertit de l’escena teatral de Londres, i que a Catalunya es va representar anys després sota la direcció de Paco Mir (Tricicle).

I al juny de l’any passat, el Grup de Teatre de Roses la va portar a l’escenari del Teatre Municipal, esdevenint un èxit de públic. “Sí, va funcionar molt bé el boca-orella, i com va agradar tant la gent ens preguntava si la tornaríem a representar més endavant. Normalment, ja ens passa això, que les comèdies que representem hi agraden, i persones que no han pogut venir a veure-la per qualsevol motiu volen veure-la i gaudir-la, i s’ha de dir que aquesta obra de Políticament incorrecte va agradar i va tenir més èxit de públic del que normalment en tenim”, ha reconegut el director del Grup de Teatre de Roses, Jaume Sastre.

I és que avui dia les comèdies tenen èxit, i si estan ben representades com és el cas del Grup de Teatre de Roses, aquest està assegurat. Per això, aquest grup de teatre rosinc, a més de Els Pastorets per les festes de Nadal, porta als escenaris una obra i sempre, o gairebé, en el gènere de la comèdia. “És que avui dia, i des de fa uns anys, que bastant dura està la vida com per anar a veure un drama, que també està molt bé i un dia haurem de fer algun perquè la vida no sempre és riure, però si fas una comèdia i ajudes a la gent a fer passar una bona estona i oblidar, tot i que sigui per 120 minuts, el dia a dia, que de vegades és molt dur, doncs està molt bé”, ha manifestat Sastre.

Així que aquest cap de setmana, sota la direcció de Jaume Sastre i els actors i actrius del Grup de Teatre de Roses, Jaume Guitart, Lluis Rivas, Ivan Pararols, Kiko Meana, Toni Carrasco, Motse Sastre, Anna Vicens, Silvia Magester i Anna Pou, es tornarà a representar Políticament incorrecte.