El Mercat de Roses impulsa unes Jornades Gastronòmiques

Mercat Municipal de Roses
Mercat Municipal de Roses / Foto: Arxiu

Jornades Gastronòmiques amb la participació de tres xefs de Roses on la cuina de mercat prendrà el protagonisme

Continuant amb les iniciatives per difondre i apropar el Mercat Municipal de Roses als vilatans i població de municipis del voltant, i en el marc de celebració del seu 35è aniversari, l’Associació de Paradistes de la instal·lació municipal organitzarà, durant el mes de desembre, un cicle de Jornades Gastronòmiques on la cuina de mercat i la gastronomia del poble seran els protagonistes.

Les Jornades Gastronòmiques reuniran a un grup d’usuaris del Mercat perquè acompanyin a un xef de Roses en un tour per la instal·lació municipal de paradistes, on el xef explicarà com fer una bona recepta amb productes de proximitat.

Tot seguit, el cuiner i els participants es dirigiran a l’Aula Gastronòmica de Roses, on es farà una demostració de com cuinar la recepta davant dels assistents.
Aquestes Jornades Gastronòmiques s’iniciaran el dissabte, 4 de desembre, amb la participació del xef Diego Maggio, del restaurant Nou Harry’s Bar.

La següent Jornada, tindrà lloc el dissabte, 18 de desembre, que en aquesta ocasió anirà a càrrec del xef del restaurant Falconera, Gregory Abella.

Per últim, la tercera Jornada es portarà a terme dimecres, 22 de desembre, amb la xef  Glòria Roura, del restaurant Santa Llúcia.

Inscripcions per poder participar

Totes les Jornades començaran al Mercat de Roses a les 11 hores, i els interessat a participar s’han d’inscriure prèviament enviant un correu electrònic a mercatderoses@gmail.com.

Sorteig d’un menú per a 2 persones

Cal destacar que en cada una de les Jornades es sortejarà entre tots els participants un menú per a 2 persones al restaurant del xef de torn.