El Mercat Municipal de Roses participa per primer cop en el Gran Recapte

Mercat Municipal de Roses

En total són 8 parades del Mercat Cobert les que ofereixen als seus client tiquets per un donatiu de 3 euros amb els que el Banc d’Aliments podrà menjar per als més necessitats

Enguany el Gran Recapte d’Aliments, degut a la pandèmia de la Covid-19, se celebra de manera diferents respecta a les edicions anteriors. Primer, es desenvolupa durant 7 dies, del 16 al 21 de novembre i, segon, en compte d’aliments es demana a la ciutadania que faci donacions econòmiques per poder comprar aliments. “I a nosaltres se’ns va demanar la nostra col·laboració per participar-hi, i ho fem repartint uns tiquets a canvi d’un donatiu de 3 euros. I tots els diners que recaptem els donarem al Banc d’Aliments per a que puguin comprar el menjar més demanat per la gent necessitada”, ha afirmat el president del Mercat Municipal de Roses, Santi Buscató.
I és que l’avantatge, apuntada per Buscató, de fer el Gran Recapte d’aquesta manera, obligada per la crisi sanitària, “és que el Banc d’Aliments podrà adquirir els productes que més es necessiten, perquè els anys anteriors, quan la gent donava menjar als supermercats, es donaven casos de tenir un sobre-estoc d’un producte i manca d’un altre tipus de menjar de primera necessitat”.

En total, de les 18 parades del Mercat, comptant que hi ha algunes tancades per vacances, són 8 les que han volgut participar en el Gran Recapte. Així, El Caneló d’Or, Pastisseria Cairó, Maroven, Peixos Bahia, Ca la Magda, Jamón Jamón, Calçats Alba i Fruits Secs Tulsà tenen a la seva disposició entre un i dos talonaris de tiquets “que ofereixen als seus clients al llarg d’aquesta setmana, fins dissabte, per després fer arribar al Banc d’Aliments els diners dels tiquets que els usuaris hagin decidit adquirir de manera solidària”, ha explicat el president del Mercat Cobert.

Buscató confia en la solidaritat dels usuaris del Mercat Municipal “per a que no hàgim de retornar cap tiquet, que tot el que donem al Banc d’Aliments sigui diners per ajudar a als més necessitats”.