Inici Actualitat El Partit Popular de Figueres ja mira cap a les municipals del...

El Partit Popular de Figueres ja mira cap a les municipals del 23

Alguns dels membres de la nova Junta del Pattit Popular de Figueres

El Partit Popular de Figueres renova la seva Junta, amb Àngela Domènech com a presidenta, i Diego Borrego com a secretari local

Tot just fa una setmana, el Partit Popular de Figueres va iniciar nova etapa amb Àngela Domènech com a presidenta en substitució de Daniel Ruiz.
I ara, el PP de Figueres renova la seva Junta amb la mirada posada a les eleccions municipals del 2023 per tal de recuperar la representació a l’Ajuntament de Figueres.
Així, a Àngela Domènech com a presidenta i Diego Borrego com a Secretari local, els acompanyaran el propi Daniel Ruiz, secretari general del PP Girona i president Provincial de NNGG; els veterans Xavier Ubach, Àngel Batlle i Carme Vicens, també responsable Provincial de Participació i Afiliació, a més de Mari Carmen Moreno, Pompeu Sala i Fernando del Olmo, entre altres Figuerencs.

La presidenta, Àngela Domènech destaca que “comença una nova etapa al PP Figueres, tenim experiència i compromís. Ara cal intensificar el treball, centrant-nos en el que necessita realment la ciutat i els figuerencs. Hem d’apropar la formació política al teixit associatiu, econòmic, social i empresarial, per tal de conèixer les seves inquietuds, propostes i suggeriments per tal de millorar en el possible la ciutat”.

D’altra banda, el nou Secretari local que també forma part de la directiva provincial, Diego Borrego, compta amb una llarga experiència com a regidor a l’Ajuntament de Figueres.

D’aquesta manera, el partit es renova amb un nou equip directiu que després de definir els càrrecs i les accions a realitzar en els mesos vinents, ja ha començat a treballar de cares a les eleccions municipals del 2023.

Exit mobile version