El pescador del CPE Roses La Perola, Sergi Giménez, plata al mundial de Surfcàsting

Club de Pesca Esportiva Roses La Perola

Sergi Giménez amb el trofeu guanyat per la selecció espanyol al campionat mundial de Surfcàsting, amb el seu germà, Albert Giménez

Sergi Giménez, el pescador més jove del Club de Pesca de Roses ha anat al mundial com a campió d’Espanya de Pesca Mar-Costa

Al mes de novembre de l’any passat, l’actual líder de la X Lliga de Surfcàsting del Club de Pesca Esportiva Roses, Sergi Giménez, es va proclamar campió d’Espanya de la modalitat en la seva categoria, la U-21 (fins a 21 anys).

Un campionat que li va donar el passaport per participar al campionat del món de pesca Mar-Costa, que es va celebrar a Itàlia a mitjans d’aquest mes d’octubre.

I Sergi Giménez no va tornar de buit del país transalpí, ja que va conquerir la medalla de plata per equips com a pescador de la selecció espanyola.

Es dona la circumstància que Sergi Giménez va ser el pescador més joves de tot el mundial, i és el més jove de tots els que hi participen en la X Lliga de Surfcàsting del Club de Pesca Esportiva Roses, el que dona fe que per aquesta modalitat de pesca en Sergi en té un talent innat.

Un talent que Giménez voldrà mostrar al campionat d’Espanya de Pesca Mar-Costa que se celebrarà a Roquetas de Mar, Almeria entre els pròxim dies 22 i 24 de novembre, ja que ha estat convocat per a la selecció catalana per participar-hi amb l’objectiu de revalidar el títol estatal i classificar-se pel pròxim mundial.