Fira de la Rosa de Roses

El Pipioli Tao Pai Pai va de Pitima al carnaval de Roses

Dos Pipiolis que van de Pitima amb la seva carrossa

D’Àfrica a Asia. La colla Els Pipiolis van de Pitima deixen el continent africà per deixar al rei Julien de la pel·lícula Madagascar per anar al continent asiàtic i donar vida al japonès Tao Pai Pai, un personatge de la sèrie de dibuixos manga Bola de Drac

Dos Pipiolis que van de Pitima amb la seva carrossa
Dos Pipiolis que van de Pitima amb la seva carrossa

El carnaval de 2013 serà el nové que la colla Els Pipiolis van de Pitima desfilin per l’Avinguda de Rhode. Els dos primers anys ho van fer com la colla Brigada 05, un nom que van abandonar per adoptar l’actual. Un nom que, segons els mateixos integrants de la colla, vol dir “Joves inexperts van de Borratxera”.

El que recorden amb especial carinyo “és el carnaval que vam anar disfressats de Hello Kitty, aquell any vam triomfar”, va afirmar Joan Enric Gasparín, uns dels membres de la colla.

L’any passat van anar disfressats del rei Julien, un dels personatges principals de la pel·lícula “Madagascar”. Enguany, de Madagascar, l’illa més gran d’Àfrica, Els Pipiolis van de Pitima es traslladen al Japó per representar a “Tao Pai Pai, un personatge de la sèrie de Son Goku”, ens va dir una altre dels integrants de la colla, la Rhode Rizque.     I la decisió d’escollir aquest personatge per disfressar-se, que és un assassí a sou de la sèrie Bola de Drac o de Son Goku,  va ser senzilla, “perquè vam considerar que fer la disfressa per caracteritzar-nos com a Tao Pai Pai és bastant fàcil”, remarca la Rhode.

els_pipiolis1Cada Pipioli ha de pagar una quota de 110 euros per sufragar les despeses del carnaval, tot i que la persona que vulgui ser un nou pipioli ha de pagar 160 euros, “un preu alt que l’hem posat per una mica de fre, perquè no volem ser una colla de molta gent. A mi, per exemple, diu en Joan, no m’agrada estar en una carrossa al costat de gent que no cònec. I aquí en la nostra colla ens coneixem tots”.

En total, enguany, seran 42 Pipiolis o 42 Tao Pai Pai els que desfilaran durant el carnaval de Roses.

Esperem que tot vagi bé, perquè no sabem fins a quin punt és bo que un assassí a sou com en Tao Pai Pai, tot i que sigui un dibuix animat, vagi de Pitima…