Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

El PP Girona destitueix també a la vicesecretaria d’Acció Sectorial i de l’Afiliat, Carmen Vicens

PP Girona
L'exvicesecretaria d'Acció Sectorial i de l'Afiliat del PP Girona, Carmen Vicens

A l’igual que Àngela Domènech, Carmen Vicens ha estat destituïda via Whatsapp pel president del PP Girona, Jaume Veray

Després de destituir a la vicesecretaria provincial de comunicació, Jaume Veray també destitueix a la vicesecretaria d’acció sectorial i de l’afiliat del PP Girona, Carmen Vicens, una de les figures més veteranes del partit.
Va ser destituïda, afirmen des del Partit Popular de Figueres, després de recolzar a la vicesecretaria de comunicació i de demanar el llistat d’afiliats del PP de la capital altempordanesa, al·legant “una pèrdua total i absoluta de confiança”.

Segons assenyala Carmen Vicens, “es confon demanar transparència amb deslleialtat. Si no segueixes els dictats personals d’un sector molt reduït del partit, et converteixes en un ser molt molest i busquen qualsevol excusa per destituir-te. Les bases del partit, que són qui realment treballen i suporten el dia a dia de cada municipi i, no són càrrecs retribuïts, els tenen absolutament marginats. Si la gestió es posa en evidència, ets expulsat.

Partit anquilosat

La exvicesecretaria del Partit Popular de Girona assegura que “aquesta situació fa massa anys que dura, perquè sempre han estat els mateixos. El partit està anquilosat, i cal un canvi amb gent qualificada”.