Fira de la Rosa de Roses

El proper 13 de juliol comencen les Festes del Carme a Empuriabrava

Del 13 al 16 de juliol tindrà lloc a Empuriabrava les Festes del Carme amb esdeveniments familiars i música a l’espai Delta Muga i el Passeig Martítim

El tret de sortida de les Festes del Carme serà el proper dijous, 13 de juliol, a l’espai Delta Muga amb l’activitat familiar i audició de sardanes i més tard altres activitats i música al Passeig Marítim d’Empuriabrava.

El divendres i dissabte també hi haurà activitats per petits i no tant petits a l’espai Delta Muga i Passeig Martítim amb esdeveniments familiars, música, actuacions de l’Esbart Dansaire entre altres.

El diumenge, 16 de juliol, dia de la Festa del Carme, a les 19 hores, la Xaranga Los Labradores acompanyarà les embarcacions a la Processó de la Verge del Carme, mentre esperem l’arribada de la processó sardanes i plantades de gegans a l’ermita de la Verge del Carme, a les 20 hores, a la mateixa Capella de la Verge del Carme es farà una benedicció i cants a la verge. tot seguit al Passeig Marítim d’Empuriabrava Sardinada Popular, a benefici de les persones malaltes de càncer i a l’escenenari del passegi hi haurà concert d’Havaneres amb el grup Americanus  i el Ball amb l’Hymalaia. El punt i final de le Festes del Carme el posarem amb l’espectacle Piromusical amb castell de focs.

Podeu consultar la programació clicant AQUÍ.