Cinema a la Fresca

El regidor de Vox Roses, Ignasi Mulleras, encapçalarà la candidatura per Girona al Congrés a les eleccions generals

Ignasi Mulleras a la llista del Congrés dels diputats per Vox Girona
Ignasi Mulleras el dia de les eleccions del passat 28M

Mulleras encapçalarà la candidatura de Vox Girona per davant del regidor que el partit va obtenir a l’Ajuntament de Girona, Francisco Javier Domínguez, en les passades eleccions municipals, i del reelegit regidor de Salt, Sergi Fabri

Ignasi Mulleras, regidor electe de Vox a l’Ajuntament de Roses, gràcies als 516 vots assolits a les urnes a les passades eleccions municipals del 28 de maig, liderarà la candidatura de VOX per Girona al Congrés dels Diputats de cara a les eleccions generals del pròxim 23 de juliol.
El segon lloc serà per al regidor de Girona, Francisco Javier Domínguez, que va obtenir Vox també a les urnes el passat 28-M i, en tercer lloc, hi serà Sergi Fabri, reelegit regidor de Salt.

Ignasi Mulleras, és tècnic en activitats turístiques. Va ser regidor a l’Ajuntament d’Olot del 2011 al 2015. Actualment és soci d’una empresa de personal de seguretat a la província de Girona, una activitat que compagina amb les seves funcions dins de l’equip de VOX Girona. Mulleras va arribar al partit en 2019 quan es va adonar que “existia una alternativa patriòtica i social”.