El rosinc Carlos Romero guanya a Calonge la Prodivison League de Crossfit

Prodivison League de Crossfit

Els atletes de Roses que van participar a la la Prodivison League de Crossfit celebrada a Calonge

Atletes de Roses van participar en aquest certamen on, a més de guanyar Romero a la categoria Novel, que va completar Borja Marín amb el tercer lloc, la resta va portar a terme una actuació notable

Prodivison League de Crossfit
Els atletes de Roses que van participar a la la Prodivison League de Crossfit celebrada a Calonge

El dia 10 de novembre es va celebrar a Calonge el primer dels certamens de la Lliga Catalana de Crossfit, la Prodivision League, primera lliga d’atletes de box de Crossfit.

Aquesta és una competició que consta de 8 proves diferents, i els seus atletes poden participar a la categoria que desitgin.
L’objectiu és reunir a tots els atletes que practiquen el Crossfit, el qual es tracta d’una tècnica d’entrenament que encadena moviments de diferents disciplines al mateix temps, tals com l’halterofília, l’entrenament metabòlic o el gimnàstic, per tal de reconèixer el mèrit dels atletes arreu de Catalunya més regulars.

Un cop finalitzades les 8 proves s’obtindrà una classificació final, on els primers classificats seran convocats a una segona fase per trobar l’atleta més en forma de Catalunya.

I els atletes de Top Fit Roses van participar en la primera prova de la Prodivision League obtenint un paper destacat en les seves respectives categories.

Així, Carlos Romero, va aconseguir el primer lloc en categoria Novel, tancant el podi Borja Marín. Cal destacar que els dos atletes no fa ni 6 mesos que practiquen aquesta modalitat, demostrant un nivell molt alt durant tota la prova.

Anna Jorquera es va classificar en 6a posició a la categoria Scaled Femeni, i Jeroni Moyano, entrenador de Top Fit Roses, va assolir també el 6è lloc a la categoria RX, la més exigent de totes.

Per la seva part, Carlos Aguilar, va posicionar-se al 18è lloc de la categoria amb més participació, la Scaled Masculí.

D’altra banda, cal destacar que la parella de crossfiters formada per Jorquera i Romina Ruiz disputaran la final del Solidari Wod a Barcelona, després de disputar 4 classificatoris en categoria Scaled Femení.
La final es realitzarà a Granollers i participaran atletes d’arreu d’Espanya.