Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

El Teatre-Museu Dalí de Figueres torna a obrir de nit

Amics dels Museus Dalí
El Teatre-Museu Dalí de Figueres reobre de nits/©Josep Algans

El Teatre-Museu va obrir per primera vegada de nits l’agost 1992, ara fa trenta anys

Després d’una pausa provocada per la pandèmia, el Teatre-Museu Dalí torna a obrir les seves portes en horari nocturn. Serà del 30 de juliol al 28 d’agost, des de les 10 del vespre a la 1 de la matinada. L’aforament es limita a 500 persones. 

En un dels patis interiors s’hi projecten audiovisuals amb Dalí com a protagonista i s’hi ofereix una copa de cava Peralada. Els visitants també podran gaudir de la mostra temporal La Divina Comèdia de Dante Alighieri il·lustrada per Salvador Dalí.

El Teatre-Museu va obrir per primera vegada de nits l’agost 1992, ara fa trenta anys.

El preu de l’entrada nocturna és de 22 euros, 27 si és reserva una visita guiada amb aforament limitat. Es poden comprar entrades anticipades i reservar visites guiades nocturnes al web www.salvador-dali.org. Es pot sol·licitar més informació al telèfon 972 677 500 o bé al correu electrònic tmgrups@fundaciodali.org.

Els socis dels Amics tenen una entrada gratuïta per targeta per gaudir del Teatre-Museu Dalí de Nit. Si es vol afegir la visita guiada, que s’ha d’abonar a banda a l’entrada del recinte, s’ha de fer constar a la seva reserva que s’ha de formalitzar exclusivament al correu electrònic reserves@fundaciodali.org.

Amics dels Museus Dalí celebra aquesta reobertura nocturna amb el retorn de la Nit dels Amics dels Museus Dalí. La cúpula del Teatre – Museu es converteix, el dia abans, en el testimoni del nostre retrobament en aquesta festa exclusiva per als integrants de l’entitat.