Programa Reallotgem

El Tela Marinera Team de Roses es proclama per segon any campió de l’Off Road Classic Cup de Girona

Tela Marinera Team
En Rafa Ortiz i l'Eric Michelet es van proclamar campions per segon any consecutiu de l'Off Road Classic Cup de Girona

L’equip de rallis de Roses, composat per Rafa Ortiz i Eric Michelet, conquereix el títol de campió al Ralli de Santa Coloma de Farners, quedant primers també de la general de 4×4

El quart campionat de rallis Off Road Classic Cup de Girona només ha constat enguany, a causa de la pandèmia, de 3 proves. A la primera, el V Clàssic Sprint Baix Empordà, el Tela Marinera Team es va presentar amb el Seat Panda 35, cotxe amb el que es van proclamar campions l’any passat amb Rafa Ortiz al volant i Eric Michelet com a copilot. Una avaria els va impedir aconseguir la victòria quedant quarts de la general, però primers de la seva categoria, la 4×2.

A la segona prova, el I Clàssic Sprint Alt Empordà, després que el Panda entrés a l’UCI (de la qual encara no ha sortit) van haver de córrer amb un Toyota RAV4 5 portes, amb el qual van haver de deixar la categoria 4×2 i disputar la 4×4.
Tot i no haver corregut mai amb aquest cotxe van quedar-se a les portes del triomf fent segons de la general.

I a la tercera i última prova, el II Clàssic Esprint La Selva, que es va disputar aquest passat dissabte, 11 de desembre, a Santa Coloma de Farners, el Tela Marinera Team va proclamar-se campió de l’Off Road Classic Cup de Girona per segon any de manera consecutiva, a més de guanyar també la categoria 4×4 havent-hi disputat només 2 de les 3 proves amb un tot terreny 4×4.

En Rafa Ortiz, ha confessat que “ni somiaven aconseguir de nou el títol de campions i molt menys, quan vam haver de deixar el Seat Panda i canviar de categoria, guanyar en la 4×4”. El secret d’haver revalidat el títol en el campionat provincial de rallis de regularitat de Girona ha estat, segons explica en Rafa “en tenir un bon copilot que et doni les indicacions adients en cada moment, i la sort per no patir cap avaria com es va passar en la primera prova, que anàvem primers en tots els trams i en el penúltim tram vam perdre totes les opcions de victòria en tenir una avaria”.

El Tela Marinera Team defensarà el títol de campions en el VI Off Road Classic Cup de Girona, tot i que encara no se sap amb quin dels dos vehicles que els han portat al victoria el Seat Panda 35 o el Toyota RAV4,

Off Road Classic Cup de Girona, banc de proves per al Gorditos Team

L’altre equip de rallis de Roses, el Gorditos Team, també hi pariticipa en aquest campionat de rallis de regulatitat, tot i que el seu objectiu és ben diferent, ja que “el fem servir com a banc de proves per a la participació del ralli solidari Maroc-Challenge, tot i que finalment per la pandèmia tampoc se celebrarà finalment aquest any”, ha confessat el copilot de l’equip Sergio Cayuela.

Tot i això, aquest equip que corre també amb un Toyota RAV4, però de 3 portes, pilotat per José Luís Martos, va quedar den divuitena posició de la general d’un total de 70 equips participants.