El TKD Joan’s de Roses arrasa en la Copa Internacional de Taewondo de Perpinyà

TKD Joan's

Els 6 esportistes del TKD Joan's que van deixar la seva petjada a Perpinyà

Un equip de sis esportistes del TKD Joan’s desplaçat a Perpinyà van tornar cap a Roses amb sis medalles, tres d’or, dues de plata i un bronze

TKD Joan's
Els 6 esportistes del TKD Joan’s que van deixar la seva petjada a Perpinyà

Laura Cortada, Maroune Bouchine Ibrahim Aghbalou, Jordi Abad, Oriol Bech i Joan Jorquera van ser els sis esportistes seleccionats per l’equip tècnic del TKD Joan’s per anar a competir, aquest passat cap de setmana, a la Copa Internacional de Taekwondo de Perpinyà.

I tots sis esportistes de l’equip rosinc de taekwondo, a la categoria Cadet, van arrasar a França, ja que tots ells van tornar cap a Roses amb un medalla penjada al coll.

Joan Jorquera, Maroune Bouchine i Jordi Abad van guanyar els seus respectius combats fins conquerir l’or. Laura Cortada i Oriol Bech només van perdre un combat, el de la final, havent-se de conformar amb la medalla de plata. I Ibrahim Aghbalou, després de quedar-se a un pas de la gran final va conquerir la medalla de bronze en la final de consolació.

Laura Cortada, Maroune Bouchine Ibrahim Aghbalou, Jordi Abad, Oriol Bech i Joan Jorquera, 6 taekwondistes de Roses que van deixar la seva petjada a França durant la celebració de la Copa Internacional de Perpinyà, ja que tots ells van aconseguir medalla, el que certifica, un cop més, el bon treball que es porta a terme des del TKD Joan’s envers els joves i el taekwondo.