Els Amazighs de Roses condemnen els atemptats terroristes de qualsevol procedència

Comunitat Amazigh de Roses

Els Amazighs de Roses condemnen el terrorisme que pateix el món

En un comunicat el poble Amazigh de Roses destaca el món és víctima del terrorisme, sigui quin sigui la seva procedència

Comunitat Amazigh de Roses
Els Amazighs de Roses condemnen el terrorisme que pateix el món

La comunitat Amazigh de Roses expressa en un comunicat la seva condemna pels atemptats terroristes que es produeixen arreu del món, atemptats de diversa procedència, i que “sembla ser que els terroristes només siguin islamistes… Un discurs condemnat a la demagògia”.

Comunicat poble Amazigh de Roses

La comunitat Amazigh esta profundament trasbalsada amb el que ha passat a Paris. Condemnem fets com aquest que no tenen res a veure amb la nostra cultura.

Però no oblidem que aquest fet no es aïllat, sinó que s’han produït i es produeixen molts d’altres, molts on el silenci s’ha fet palès, on els ulls han estat cecs.

A Palestina, Síria, Egipte cada dia es produeixen episodis impregnats de terror i ningú alça la veu per condemnar aquests fets.
Perquè simplement, son països “de segona”. Vivim en un món on milers de persones, independentment de si son francesos, siris, afgans, palestins, etc…
Son víctimes d’atemptats terroristes.
Sembla ser que els terroristes només siguin islamistes, i per aquest fet ens hem d’alçar a donar explicacions a la societat que ens envolta sobre el què és l’islam i la nostra posició en contra d’aquests atemptats.
Perdem temps discutint sobre el que és evident, que tothom busca la pau.
Un discurs condemnat a la demagògia, perquè sense educació i cultura mai plourà a gust de tothom.