Els Buhos són el caps de cartell de les Barraques de la Festa Major de Roses

Els Buhos en plena actuació al Teatre Municipal de Roses

Cartell de concert en el que també repeteixen a Roses l’Orquestra Maribel i Hotel Cochambre per assegurar la festa a les Barraques de la Festa Major

Buhos presentarà el pròxim 14 d’agost el seu nou disc, La nit està que crema, a les Barraques de la Festa Major de Roses. Els músics de Calafell seran els cap de cartell i actuaran per segon cop en dos anys a la Vila, però ara en època de post pandèmia després de presentar al 2021 Teràpia col·lectiva en una actuació que va tenir lloc al Teatre Municipal.

Així es va avançar ahir a la reunió que van mantenir la regidora de Cultura i Festes, Sílvia Ripoll, i el tècnic de l’Àrea, Jordi Sastre, amb els representants de les 12 colles de Carnaval que disposaran enguany per la Festa Major d’una Barraca per la Festa Major.

També repetiran Hotel Cochambre, grup assidu a actuar a la Vila, sobretot al Carnaval de Roses, que actuarà el primer dia de Barraques, el 10 d’agost, i l’Orquestra Maribel, que tant bon de gust de boca deixar en les seves actuacions a les Barraques tant el 2019 com l’any passat, i que enguany està previst que pugin a l’escenari el diumenge 13 d’agost.

Els altempordanesos Somboits seran els encarregats d’inaugurar els concerts de Barraques, el dijous 10 d’agost, com a teloners, precisament, de Hotel Cochambre.
L’endemà divendres serà el torn de la BPO, la Balkan Paradise Orchestra de Barcelona, composada per 11 instrumentistes femenines de vent metall, de vent fusta i percussió, que començaran a animar la festa a les Barraques per donar pas a El Pony Pisador, grup musical de Barberà del Vallés, que barreja diversos estils de música folk i tradicional de tot el món.

Dissabte serà el torn del DJ’s que tant d’èxit han tingut el darrers anys de Barraques, i que en aquesta ocasió serà els de RAC105 amb la seva Gira105. Ja diumenge, entraran en acció Flashy Ice Cream, grup de tres joves de Sabadell que enplenaran la nit d’agost al ritme de trap, reggaeton, dancehall i música rap com a teloners de l’Orquestra Maribel.

I parlant de teloners, l’últim dia de concerts de Barraques, el dilluns 15 d’agost, serà la jove estrella de Roses, Ariadna Vieyra, la que actuarà per segon com en aquest escenari abans de donar pas als Buhos, que a més de ser caps de cartell, tancaran la programació musical a l’antic càmping Bahía.

Durant la reunió, es va assenyalar que el cartell de concerts per aquestes Barraques es va contractar a la passada tardor, perquè si es fa més tard el més segur és ja no es pugui fer amb els artistes que es vol. Tot i això, els representant de les colles de Carnaval van demanar la possibilitat de poder decidir també quins músics venen a tocar. I en aquest sentit la regidora de Cultura i Festes, Sílvia Ripoll, va manifestar que “convocarem aquestes reunions del Consell de Carnaval amb més assiduïtat perquè els cap de colla pugui dir la seva, perquè com han assegurat el fet que treballin més o menys durant les Barraques depèn del cartell de concerts”. Tot i això, va remarcar Ripoll que “ens haurem de cenyir a la partida del pressupost amb el compte que l’Àrea de Cultura i Festes”.

Exit mobile version