Els carrers Tirso de Molina i Dr. Fleming tallats a la circulació del trànsit rodat fins dimecres

Arranjament del trencament de la canonada d'aigua de Roses
A l'esquerra, els tècnis de Sorea canviant la canonada trencada, a la foto detall el forat a l'asfalt que ha provocat la pressió de l'aigua, i a la imatge gran el carrers Tirso de Molina i Dr. Fleming tallats a la circulació

Concretament, es tallen, excepte als veïns, els accessos des de la Riera Ginjolers al carrer Tirso de Molina i de la Gran Via Pau Casals a Dr. Fleming, a causa del trencament de la canonada central de l’aigua

Aquest matí ha rebentat la canonada central de quatre-cents (40 cm de diàmetre) que passa pel carrer Tirso de Molina, tot just en l’encreuament amb el vial Dr. Fleming, la qual porta l’aigua als dipòsits ubicats a la muntanyeta, a Els Grecs.
A causa del trencament de l’aigua s’ha hagut de tallar durant unes el subministrament als veïns de la zona, el qual a mitja tarda s’ha restablert.

Tot això, el carrers esmentats romanen tancats a la circulació del trànsit rodat.
És a dir, no es pot accedir al carrer Tirso de Molina per la Riera Gijolers, passant el mateix al carrer Dr. Fleming per la Gran Via.  
El motiu, que la brigada municipal de ROSERSA, “degut a que la pressió de l’aigua un cop ha rebentat la canonada, ha fet aixecar l’asfalt d’una zona bastant ampla des del punt d’on s’ha trencat el tub de l’aigua, i ara s’ha de treure tot l’asfalt i posar un de nou”, ha afirmat el regidor d’Infraestructures i Serves Públics, Juan Manuel Fernández.

El mateix regidor ha avançat que “aquest arranjament de la zona afectada pot durar un parell o tres de dies”, per la qual cosa fins dimecres, en principi, l’accés a tots dos carrers estarà tallat a la circulació.