Roses es torna a inundar, ara a causa del trencament d’una canonada central d’aigua

Inundació a Roses

El trencament d'una canonada centra d'aigua ha inundat diferents carrers de Roses i ha aixecat l'asfalt uns 15 cm.

El trencament d’una canonada central d’aigua a l’alçada entre els carrers Tirso de Molina i Dr. Fleming ha provocat la inundació de diversos vials de Roses

Pel subsol de l’encreuament dels carrers Fleming i Tirso de Molina de Roses passa la canonada central d’aigua, i en rebentar-se aquest matí ha tornat provocat la inundació de diferents vials de la Vila, després de les que es va patir, a causa de les fortes pluges que van caure el passat 21 de setembre.

A hores d’ara els Bombers de Roses estant intentant buidar d’aigua la zona del trencament per a que tècnics de Sorea ho reparin, mentre que la Policia Local regula la circulació del trànsit rodat pels carrers més afectats, com ara la Gran Via al seu pas per la plaça del Rei.
De moment, no s’havia hagut de tallar el subministrament d’aigua, però en detectar que l’avaria ha estat més important del que en principi semblava, alguns veïns no disposen d’aigua a casa seva, ja que la pressió de l’aigua ha provocat el trencament de l’asfalt, aixecant-lo uns 15 cm, com es pot veure a la imatge de dalt a la dreta.

Tot això, des de l’Àrea d’Infraestructura i Serveis Públics preveu que el servei de subministrament d’aigua torni a les 18 hores.