Fira de la Rosa de Roses

Els concerts de les Barraques de la Festa Major 2024 es composaran cada dia d’un DJ i un artista o grup musical

Valoració Barraques de la Festa Major de Roses 2023
Què han dit?, va preguntar un dels assistents en finalitzar la reunió

Un cartell de concerts que es consensuarà, sempre respectant el pressupost, entre Barraquers i l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Roses

Ahir el Consell de Carnaval va portar una reunió per valorar les Barraques de la Festa Major, on es va ratificar el que va publicar ViladeRoses, que el millor va ser el servei de seguretat, ja que el cartell de concerts, que és la part més important per atraure gent al recinte de l’antic càmping Bahía per tal que els Barraquers facin molt de diners que, en definitiva, és del que es tracta, va fer aigües.

Així, els representants de le colles presents i la regidora de Cultura, Sílvia Ripoll, van arribar “a l’acord que cada dia es programaria un DJ i un grup musical, no necessàriament per aquest ordre, en lloc dels dos artistes que normalment actuen cada nit”, va afirmar Ripoll.

Així mateix es va decidir canviar els horaris del concerts, avançar-los una mica “per adaptar-los a les necessitats dels barraquers”, va explicar la regidora.

A la reunió també es va acordar que el cartell de concert de les Barraques de la Festa Major 2024 es consensuarà entre el barraquers i l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Roses, sempre respectant el pressupost que s’hagi destinat per tal objectiu.

Torna-hi amb els gots

Un altre tema que es va tractar i que ja fa anys que porta cua és el dels gots reciclables. Un mal de cap pels Barraquers, “i que hem de repensar per posar una solució definitiva”, va assenyalar Sílvia Ripoll, i per posar en marxa les Barraques de la Festa Major de l’any vinent i per a que alguns deixin de ser perennes la regidora es va comprometre a convocar reunions del Consell de Carnaval amb més assiduïtat.  

Canvi de dates de la Festa Major

Una altra novetat que s’implementarà durant els dies de les Barraques, tot i que encara s’ha de debatre i confirmar, serà els dies de celebració, la qual comportarà un canvi en les dates de la pròpia Festa Major, per tal de no coincidir amb altres festes dels pobles del voltant i evitar, així, la contra programació musical.