Suquet de peix de Rose

Els Miguel Haro, pare i fill, triomfen en la 6ª prova de la Lliga Social de Surfcàsting del CPE Roses La Perola

Club de Pesca Esportiva Roses La Perola
El podi i els afortunats del sorteig de la 6ª prova de la XV Lliga Social de Surfcàsting del Club de Pesca Esportiva Roses La Perola

Miguel Haro pare va guanyar la prova i el seu fill, tot un talent en la competició de pesca Mar-Costa, va quedar segon classificat

Aquest passat dissabte, 8 de juny, es va celebrar, a la platja de Santa Margarida, a Roses, la sisena prova de la Lliga Social de Surfcàsting del Club de Pesca Esportiva Roses La Perola, on es van donar cita un total de 18 pescadors.  

La prova es va celebrar en horari vespertí-nocturn, ja que es va iniciar a les 9 del vespre per finalitzar a les dues de la matinada. Va esdevenir un prova, meteorològicament parlat, bastant positiva per a la practica de la pesca, ja que el vent de tramuntana que va bufar va fer remoure el fons marí i, per tant, que hi hagués molt de peixos per capturar.

La platja de Santa Margarida es caracteritza per la seva varietat de peixos, però dissabte l’espècie que va predominar i donar molta puntuació als pescadors van ser les dorades, sobretot perquè les que es van capturar eren de bona grandària.

I gràcies a les dorades, Miguel Haro va guanyar la prova en capturar 10 peces, a més d’algun marbre, que li van donar 4.090 punts. Però l’alegria d’Haro no va acabar aquí, ja que a més d’alçar-se amb el liderat provisional de la lliga gràcies a la seva victòria, el seu fill, Miguel Haro junior, va quedar en segona posició. Aquest jove pescador, més que una promesa a la seva curta edat és tota una realitat pel que fa al seu talent en la modalitat de pesca Mar-Costa, com ja va demostrar el passat mes d’abril en proclamar-se campió de Catalunya Infantil. Haro fill va sumar 1.250 punts en capturar dissabte 3 peces, entre d’elles una manta de 65 cm.
I en tercera posició, tancant el podi d’aquesta 6ª prova de la Lliga Social del CPE Roses La Perola, va quedar el president del club, Sergi Giménez, que tot i capturar 4 dorades i un sard que li van donar 2.090 punts va quedar tercer, ja que decidir el guanyador no només es tracta de tenir la millor puntuació, sinó també ser millor del teu sector.

En el sorteig que el Club de Pesca Esportiva Roses La Perola celebra després de cada prova per agrair als pescadors la seva participació, Alejandro Soria va ser obsequiat amb un val de descompte de 20€ a la botiga Gran Kaptura, i Julio Risque amb una espatlla de pernil salat.

La 7ª prova de la Lliga Social de Surfcàsting del Club de Pesca Esportiva Roses La Perola està prevista disputar-se dos dies abans de Sant Joan, el dia 22 de juny, a la platja de Sant Pere Pescador.

X Lliga Social de Surfcàsting del CPE Roses La Perola

    XV LLIGA SURFCÀSTING C.P.E. ROSES LA PEROLA          Classificació general després de la 6ª prova

Classificació Nom Punts
1 MIGUEL HARO 16
2 DANIEL GARCIA 17
3 SERGI GIMENEZ 17
4 CARLOS CASTRO 19
5 HECTOR ESCALANTE 20
6 RUBEN PIEDAD 20
7 KIKO GARCIA 21
8 JEAN-CLAUDED FERNANDEZ 27
9 MARTIAL 28
10 MIGUEL JUNIOR HARO 31
11 MARC FEIJÓO 31
12 SORIN IONEL 32
13 ALBERTO FERNANDEZ 32
14 MOISES MILLA 36
15 JAUME CALPENA 36
16 ALEJANDRO SORIA 39
17 SERGIU IOAN 44
18 FRANÇESC PAJARES 64
19 JULIO RISQUE 70
20 JOSE MORENTE 87
21 JOSEP SAIZ 92
22 JESUS CASTILLO 136
TOTAL    
PEÇA MAJOR LLIGA DANIEL GARCIA 42 cm – 1.262 punts
DORADA MAJOR  DANIEL GARCIA 42 cm – 1.262 punts
LLISA MAJOR  
MABRE  MAJOR SORIN IONEL 35 cm – 597 punts
LLOBARRO  MAJOR ALBERTO FERNÁNDEZ 34 cm – 411 punts