Els Reis Mags, el Carter Reial i la Miftal fa una rebuda molt emotiva als nens més especials de Roses

Els Reis Mags de l'Orient a Roses

L'audiència dels Reis Mags de l'Orient als nens i nenes més especials de Roses va ser molt emotiva

Els Reis Mags han fet esdevenir aquesta audiència especial per la mainada més especial de Roses en tota una tradició

Un any més Ses Majestats de l’Orient va fer una audiència especial als nens més especials de Roses en un acte que es va portar a terme al Teatre Municipal de Roses.
Una audiència que es va fer tot just abans de la Cavalcada amb la finalitat “que aquests nens i nenes, en ser especials puguin gaudir dels Reis Mags de l’Orient d’una maner més tranquil·la i assossegada que si haguessin d’anar a l’envelat de la plaça Frederic Rahola”, va afirmar el regidor de Cultura i Festes, Èric Ibáñez.

En aquesta ocasió els Reis Mags van estar acompanyats, a banda del Carter Reial, per l Miftal, la Guardiana de les  Claus de totes les cases del món, per recollir també les claus dels nens i nenes més especials de Roses.

Va esdevenir una audiència reial molt emotiva quan la jove Cristina Illie, per celebrar el seu 20è aniversari va fer un discurs en el que  va destacar que “tots els nens i totes les persones som iguals independentment de les dificultats o discapacitats que tenim, i a aquells que són diferents a la resta els hi hem donar un vot de confiança i tractar-los per igual”.
Un petit discurs que va arrencar molts aplaudiments entre els assistents i més d’una llàgrima d’emoció.

Tot seguit, els nens i nenes assistents van rebre un regal i una bossa de caramels per part dels Reis Mags que va donar per finalitzada aquesta audiència reial tant especial.