En Ferdy arriba a una València en falles després d’una etapa maratoniana en el seu viatge solidari en bicicleta cap a Sevilla

De Roses a Sevilla en bicicleta

En Ferdy posant amb una falla de València

215 quilòmetres fa en Ferdy a sobre de la bicicleta durant 10 hores i mitja per anar de Perelló, Tarragona, fins a València

De Roses a Sevilla en bicicleta
En Ferdy posant amb una falla de València

La ruta prevista per Juan M. Fernández, Ferdy, per a la tercera etapa (ahir)  del seu viatge solidari en favor de la Fundació Roses contra el Càncer marcava que havia de sortir de la població tarragonina de l’Aldea fins arribar a la ciutat de valenciana de Sagunto per fer un total de 156 quilòmetres.

Però en Ferdy ni va sortir de l’Aldea ja que va fer nit a Perelló a causa d’un caos de circulació que el va tenir parat durant una hora a la ciutat de Tarragona, ni va finalitzar l’etapa a Sagunto, ja que va decidir baixar fins al capital de València, realitzant un total de 215 quilòmetres durant 10 hores i mitja a sobre de la bicicleta.

Una etapa maratoniana “per recuperar els quilòmetres que vaig perdre en la jornada anterior”.

El regidor de Festes i Carnaval de Roses va tornar a patir, durant gairebé tota l’etapa, un vent que li venia a estones de cares, i de vegades de costat, “però no ha pogut amb mi, o sigui que de moment: rei de la tramontana 2 – ventets del llevant 0”, i respecte a l’orografia del terreny l’única dificultat “ha estat la pujada que hi ha a Oropesa, una mica llarga per anar arrossegant el carret – d’un pes al votant de 15 kg – amb la bicicleta, però xino-xano l’ha he pujat”.

A primera hora de la tarda va creuar la ciutat de Villareal on es va parar a visitar a familiars que viuen en aquesta ciutat, la seva germana Encarna, el seu cunyat Pedro i  la seva neboda. I després de la visita familiar va continuar ruta en direcció a Sagunto, població on havia d’acabar la tercera etapa, però va decidir seguir “perquè a part de recuperar quilòmetres que no vaig fer el dia abans em venia de gust arribar a València per veure les falles, i de veritat està molt bonica la ciutat”, va dir en Ferdy.

De Roses a Sevilla en bicicleta
Juan M. Fernández amb la seva germana Encarna i el seu cunyat Pedro a la ciutat de Villareal

L’únic inconvenient en el que no va caure Fernández és que durant aquests dies és molt difícil trobar habitació en València, “i després de mirar pel centre de la ciutat i no trobar lloc per dormir, m’he dirigit a la platja i en el primer hotel he tingut sort, ja que els quedava una habitació”, va dir en Ferdy content.

Preu del sopar a preu de falles

I després de trobar allotjament es va anar a sopar. Es va demanar una entrepá de llom amb formatge “de mitja barra”, unes olives, cacaos, dos panatxes de mig litre, i per emportar-se una ampolla de litre i mig d’aigua i una de suc de taronja de una coneguda marca. “I només em van cobrar 6 euros amb 30 cèntims”. A preu de les falles de València.

Avui, segons la ruta que s’havia marcat, es dirigirà cap Almansa, on hauria d’acabar l’etapa, però no és gens aventurat assenyalar, tractant-se del rosinc Ferdy, que arribi fins Albacete… o més enllà. Demà ho sabrem.

Una empresa més de Roses, i ja són 46, donen suport al viatge solidari de Juan M. Fernández a favor de la Fundació Roses contra el Càncer
Si abans de sortir Juan M. Fernández ja tenia 44 empreses que donaven suport a aquesta iniciativa ciclista solidària en favor de la Fundació Roses contra el Càncer, i si el mateix dia d’iniciar el seu viatge es va sumar la que feia la número 45, ara i després de tres etapes, ja són 46, ja que Magatzem’s Vianjo ha decidit sumar-se i contribuir de manera solidària a la causa iniciada per en Ferdy envers l’entitat oncològica de Roses.

EMPRESES COLABORADORES
Bicis a Punt Multiòptiques
Serralleria Giner Solà Gabinet Roses
Motos Soler Hotel Casa del Mar
Aurel Rastrojo Farmàcia Bosch
Drogueria Ferdy Restaurant Mas Palou
Anxoves de Roses Tren de Roses
Els Blaus de Roses Fusió Perruquers
Fusteria Monedero Easy Bikes
PubliMas Rocktail Empordà S.L.
Reformes Fernández Restaurant Cal Català
Cristalleria Roses Bar restaurant El Caiman
Pintor J. Antonio Moreno Fusteria Galadí
Piscines Gutiérrez Bricolatge Roses
Construccions Justo Quintana Perruqueria Eros
Protècnik Strena’t
BIM Consultors Planxisteria Ripoll
Salvador Guerra i Salamó En Bonamà
Electrotècnica Francesc Ferrer Natural Therapy Marina Q
Papereria de l’Empordà Finques Berni
Electromòbil Roses Subministraments Roc
Apartaments-Restaurant Santa Llúcia Taller Auto Peira S.C.
Peixos Raul Caner S.L. Taller i Grua Víctor
Loterias Serra Magatzem’s Vianjo
viladeroses.cat informa diàriament d’aquest viatge solidari d’en Ferdy