ERC Roses decidirà per assemblea a quin candidat donarà suport per ser el nou Jutge de Pau de la Vila

Vila de Roses

El Jutjat de Pau de Roses

Deu persones s’han presentat com a candidates per ocupar la plaça de Jutge de Pau a Roses

ERC Roses
Entrada del Jutjat de Pau de Roses

Està previst que en el ple ordinari de l’Ajuntament de Roses d’aquest mes de març, que se celebrarà dilluns dia 27, decidirà qui serà el nou Jutge de Pau de la Vila. Una plaça per la qual els diferents regidors de la corporació municipal debatran pel candidat que es consideri més adient.

Per aquest motiu, ERC Roses té previst celebrar, demà dijous, una assemblea de militants, simpatitzants i persones adscrites a la Secció Local per tal de determinar quin, entre les 10 persones que han presentat la seva candidatura per ser el nou Jutgat de Pau, és la més adient per als republicans

Una assemblea que es portarà a terme perquè, segons afirma el portaveu d’ERC Roses a l’Ajuntament. Joan Plana, “el nostre màxim òrgan de decisió és l’assemblea, i tots els fets transcendents com aquest que comporta un nomenament de persones, els decidim de manera assembleària, i en aquesta escollirem a qui candidat donarem  el nostre suport”.

Entre els criteris pels quals es basaran els republicans per recolzar una candidatura a Jutgat de Pau estan que “el candidat sigui de caràcter dialogant, amb capacitat de mediació, que pugui assolir el màxim de consens entre els diferents grups municipals, però a la vegada que pugui ser vista com una persona imparcial i pròxima als ciutadans”, ha assenyalat Plana.