Es prorroga l’exposició ‘Exili’ del rosinc Francesc Gali a Ca l’Anita

Franesc Gali a Ca l'Anita
Francesc Gali amb dues fotografies de l'exposició 'Exili', una de Cap Norfeu, i l'altra del Coll de Lli, a La Vajol

El gran nombre visitants que han passat a veure l’exposició del fotoògraf de Roses Francesc Gali ha fet que es prorrogui durant 15 dies més, i estarà fins al 9 de febrer

El passat 21 de desembre el Centre Cultural de Ca l’Anita va acollir la inauguració de l’exposició ‘Exili’ del fotògraf rosinc Francesc Gali. Una mostra emmarcada dins el cicle ‘Mirades pròpies’, impulsat pe l’Ajuntament de Roses per tal de donar visibilitat a artistes locals.

‘Exili’, tal i com va explicar el seu autor, és una mostra de fotografies on homenatja a tots els exiliats de l’any 39 mostrant imatges de les rutes que van haver de fer aquests exiliats per travessar fins a la Catalunya Nord.

En un principi, aquesta mostra fotogràfica estava previst que estigués exposada fins al proper 26 de gener a Ca l’Anita, “però degut a l’èxit que ha tingut de visitants hem decidit prorrogar-la un parell de setmanes més, fins al dia 9 de febrer, per donar l’oportunitat a aquella gent que encara no l’hagi vist pugui apropar-se a Ca l’Anita per veure-la”, ha afirmat el regidor de Cultura, Èric Ibáñez.

Els horaris en els que es pot visitar ‘Exilis’ són els següents:

  • De dilluns a divendres de 10 a 13.30 h i de 17 a 19.30 h
  • Dissabtes de 10  a 14 h i de 17 a 20 h
  • Diumenges i festius de 12 a 14 h i de 17 a 20 hores.