Èxit del primer taller de costura de la merceria Hilonecesito by Xurry

Merceria Hilonecesito by Xurry de Roses
Les 5 participants i la Jessica durant la celebració del taller de costura a la merceria Merceria Hilonecesito by Xurry

Les 5 participants d’aquest primer taller de costura Hilonecesito by Xurry van sortir amb la seva motxilla penjada a l’esquena

El passat dissabte la merceria Hilonecesito by Xurry va celebrar el seu primer taller de costura, on les 5 participants (en va fallar una a darrera hora) a part de passar-s’ho d’allò més bé van sortir amb la seva motxilla penjada a l’esquena.

El taller es va iniciar a les 16:30 hores i quan van arribar les participants la Xurry, Jessica Checa és el seu nom però tothom la coneix a Roses com la Xurry, ja tenia preparat els patrons de les 5 motxilles, així que el primer que van haver de fer les cosidores van ser calcar els patrons a les teles i després tallar-les per posteriorment unir-les amb la màquina de cosir.

I el ritme que es va seguir va ser el de qui menys en sabia de cosir, així tothom anava al mateix pas i ninguna perdia el fil (mai millor dit) de com fer un motxilla amb els seus tirants i la seva cremallera.

Merceria Hilonecesito by Xurry de Roses
L’Estel Grau, l’Estíbaliz Ugidos i l’Ana Martínez van voler estrenar al dia següent, diumenge les seves motxilles

En acabar el taller totes 5 participants tenien la seva motxilla feta i penjada a l’espatlla. Fins i tot, tres d’elles, l’Estel Grau, la Estibaliz Unjido i l’Anna Martínez la van voler estrenar al dia següent fent un volt per la platja.

Més dies de taller de costura

Davant la demanda per participar en aquest taller de costura de Hilonecesito by Xurry, la Jessica ha augmentat els dies de celebració del taller, així aquest proper divendres a la tarda en farà un segon, que ja està complet, i dissabte, també a la tarda, el tercer.

Es recomana portar la pròpia màquina de cosir

Per participar en aquests tallers de costura es recomana que cada participant es porti la seva pròpia màquina de cosir, ja que cadascuna la té per la mà, però la Jessica disposa de màquines per deixar-les en el cas alguna de les cosidores la pugui portar.

Les persones interessades fen participar-hi només han de trucar al telèfon de la Jessica, 675 906 931.